Εθνική μπάσκετ: Σε συζητήσεις για φιλικό με τη Σερβία του Γιόκιτς στο Βελιγράδι

Εθνική μπάσκετ: Σε συζητήσεις για φιλικό με τη Σερβία του Γιόκιτς στο Βελιγράδι

Η Εθνική μπάσκετ μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ με τον Καναδά (27/7, 22:00) στην πρεμιέρα της στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων και θέλει να δώσει ένα δυνατό φιλικό στο Βελιγράδι κόντρα στη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς πριν ταξιδέψει στο Παρίσι

Jokic_Ante
Η Εθνική μπάσκετ συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επιστρέφοντας στο κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη έπειτα από 16 χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο (16/7) σε φιλικό που θα διεξαχθεί στην κατάμεστη PAOK Sports Arenα.

Πριν από το ταξίδι στη Γαλλία, η Εθνική θέλει να δώσει ακόμα ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας και σε αυτό το πλαίσιο γίνονται συζητήσεις με τη Σερβία σχετικά με το ενδεχόμενο οι δυο ομάδες να παίξουν στο Βελιγράδι σε έναν αγώνα που θα έχει χαρακτήρας πρόβας τζενεράλε.

Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στη Beogradska Arena τον Αύγουστο του 2022, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε πραγματοποιήσει μυθική εμφάνιση με 40 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δυο κλεψίματα όμως η Ελλάδα λύγισε από τη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς (29π., 8ριμπ.) με 100-94 στο πλαίσιο των προκριματικών του Mundobasket 2023.

Κλείσιμο
H ελληνική πλευρά βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σερβία σχετικά με τη διεξαγωγή του σπουδαίου φιλικού πριν από τους επίσημους αγώνες με τον Καναδά (27/7, 22:00), την Ισπανία (30/7, 12:00) και την Αυστραλία (2/8, 14:30).

Serbia vs Greece Full Game Highlights | FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifiers | August 25, 2022



Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σχέδιο για φορολόγηση των υπερκερδών μετά την έκρηξη στις τιμές

Meteo: Τι καιρό θα κάνει τον Αύγουστο - Θερμότερος του κανονικού αναμένεται o επόμενος μήνας

Απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ - BBC: Πέντε ερωτήματα για την αποτυχία της Μυστικής Υπηρεσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης