Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αδερφέ - Το στοργικό μήνυμα του Ρόδρι στον Γιαμάλ - Δείτε βίντεο

Ο MVP του Euro συμβούλεψε τον καλύτερο νεαρό παίκτη της διοργάνωσης σε μια πολύ τρυφερή στιγμή αμέσως μετά την κατάκτηση της κούπας

Δεν έχει τατουάζ, δεν έχει λογαριασμούς στα social media, διαβάζει και κοιτάει μόνο πώς να γίνεται καλύτερος.

Ο λόγος φυσικά για τον Ρόδρι, που αυτή τη στιγμή πρέπει να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας μετά τη διοργάνωση που έκανε με την εθνική Ισπανίας, αν και ο Βινίσιους θα αποτελέσει σίγουρα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο MVP του Euro 2024 έκανε μια ηχηρή δήλωση με την παρουσία του στα γήπεδα της Γερμανίας, για να πείσει και τους πιο δύσπιστους πως εδώ και τουλάχιστον μια τριετία αποτελεί τον καλύτερο holding midfielder που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Γνωστός -μεταξύ άλλων- για τα υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και προσήλωσης στον στόχο, σε μια κίνηση που σίγουρα θα άρεσε στον προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αγαπά το να μιλά στους παίκτες (δικούς του και αντίπαλους) με το που τελειώνει ένας αγώνας, ο Ρόδρι δεν έχασε στιγμή μετά το τελευταίο σφύριγμα και «τσάκωσε» τον Λαμίν Γιαμάλ.

«Συνέχισε να δουλεύεις, αδερφέ. Συνέχισε να δουλεύεις γιατί μπορείς κατακτήσεις ό,τι θέλεις», είπε ο Ρόδρι στον Γιαμάλ στο στενό τους τετ-α-τετ, με τα μάτια καρφωμένα πάνω του, γιατί τον νοιάζει, όχι για να κάνει το... κομμάτι του.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr