Δώνης: Ελπίζω ότι σύντομα ο Φορτούνης θα είναι παίκτης της Αλ Καλίτζ

Δώνης: Ελπίζω ότι σύντομα ο Φορτούνης θα είναι παίκτης της Αλ Καλίτζ

Έτοιμος να υπογράψει στην Σαουδική Αραβία είναι ο Κώστας Φορτούνης μετά την απόρριψη της πρότασης του Ολυμπιακού

donis
Μετά το «διαζύγιό» του με τον Ολυμπιακό, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας, ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη με διετές συμβόλαιο και συνολικές αποδοχές 6 εκατ. ευρώ. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τις επαφές με την πλευρά του πολύπειρου άσου κι επιβεβαίωσε πως είναι πια κοντά η ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

«Ο Κώστας είναι μέσα στους στόχους μας. Απλώς η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι λίγο πιο περίπλοκη από πέρσι, γιατί το κράτος και ο Βασιλιάς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα μπάτζετ των ομάδων.

Οι ομάδες δεν ανήκουν σε ιδιώτες, με εξαίρεση κάποιες ομάδες που έχουν χορηγούς και κάνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές. Οι υπόλοιπες περιμένουμε το κράτος. Στην υπόθεση του Κώστα είμαστε κοντά. Έχουμε ζητήσει την έγκριση από την αρμόδια Αρχή. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και το επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας.

Εγώ προτιμώ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτά τα γραφειοκρατικά δεν εξαρτώνται από τους προπονητές. Τον θεωρώ από τα καλύτερα δεκάρια. Μην ξεχνάμε πώς πριν από χρόνια είχε χτυπήσει την πόρτα ακόμα και να πάει και στην Άρσεναλ. Έχει όλα τα στοιχεία να μας βοηθήσει» τόνισε ο Γιώργος Δώνης.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε μ' ένα φαντασμαγορικό σόου τον Κιλιάν Εμπαπέ - Δείτε βίντεο

H τουρκάλα αρχαιολόγος που στρίμωξε τους Βρετανούς στον Δανίκα: «Πήρα προσωπικά την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα»


Ήταν μία παρεξήγηση, το λύσαμε μόνοι μας, είπε η Φαίη Ζαφειράκου για το επεισόδιο με τον Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης