20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ γλίστρησε στα αποδυτήρια και έχασε τη ζωή του

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα ο 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο, ο οποίος είχε γλιστρήσει στο ντους και λίγες ημέρες μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή

Την μάχη με τη ζωή έχασε τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/07) ο νεαρός τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο, ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 20χρονος κίπερ από το Εκουαδόρ, τρίτος στην ιεραρχία της ομάδας είχε γλιστρήσει στο ντουζ και είχε χτυπήσει το κεφάλι και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Κι όλα αυτά μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του.

Η ομάδα από τον Ισημερινό που βρίσκεται σε σοκ από την απώλειά του ζήτησε από την CONMEBOL να αναβάλει τον αγώνα που έχει να δώσει κόντρα στην Μπραγκαντίνο τα ξημερώματα της Πέμπτη (03,30) για το Κόπα Σουνταμερικάνα, όμως προς στιγμήν δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα αυτό και το ματς πρόκειται να γίνει κανονικά, παρά την κακή συναισθηματική κατάστασαση των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Η ανάρτηση της ομάδας από τον Ισημερινό για τον χαμό του παίκτη:

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε».

Η αντίστοιχη ανάρτηση της σημερινής αντιπάλου της, Μπραγκαντίνο:

«Η Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο λυπάται για τον θάνα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ευχόμενη πολύ δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του αθλητή. Παρομοίως συμπάσχει και με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας από τον Ισημερινό σ' αυτές τις στιγμές θρήνου και λύπης».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr