NBA: Απορρίφθηκε από το δικαστήριο το αίτημα του Πόρτερ να παίξει στην Ελλάδα

Ζήτησε από το δικαστήριο να του επιστραφεί το διαβατήριο και να λάβει άδεια να μεταβεί στην Πάτρα για να παίξει στον Προμηθέα

Η είδηση πως ο Τζοντέι Πόρτερ έστειλε εγγράφως αίτημα για να πάρει άδεια και να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στον Προμηθέα, ήρθε εντελώς ξαφνικά. Ωστόσο από τις ΗΠΑ μεταφέρεται πως αυτό το αίτημα του πρώην παίκτη των Ράπτορς απορρίφθηκε.

Ο κατ' ομολογία ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό και τιμωρημένος με ισόβιο αποκλεισμό από το NBA, Πόρτερ, ζήτησε να του επιστραφεί το διαβατήριο και να λάβει άδεια να μεταβεί στην Πάτρα, αλλά όπως μεταφέρεται από το «Athletic» κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Η πρόταση αυτήν για τροποποίηση των όρων αποφυλάκισης δεν έγινε δεκτή. Θυμίζουμε πως ο Πόρτερ θα δικαστεί οριστικά στις 18 Δεκεμβρίου, έχοντας ήδη πληρώσει εγγύηση ύψους 250.000 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος. Αντιμετωπίζει μάλιστα ποινή φυλάκισης 41-51 μηνών.

Η προσπάθειά του να ξαναπαίξει μπάσκετ στη χώρα μας, όπως μεταφέρεται, θα συνοδευόταν από πλήρη επίβλεψη, ενώ δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα στο να ταξιδέψει για να παραστεί στη δίκη του.

«Η αιτούμενη τροποποίηση θα ήταν μια ευκαιρία για τον κ. Πόρτερ να έχει ένα εισόδημα, βάσει των ικανοτήτων του. Θα ήταν μια ευκαιρία για να ορθοποδήσει» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο αίτημα που κατέθεσε, όμως δεν κατάφερε να λάβει αυτό που αρχικά ζήτησε.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα επιδοτηθούν οι καταναλωτές για το ρεύμα - Από τη φορολόγηση των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας ο «κουμπαράς»

Έρευνες στη μαφία του real estate- Τα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο για τη δολοφονία του τοπογράφου

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο τελευταίος Έλληνας φονιάς που οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr