Τύπος κορόιδευε τον Εμπαπέ για τα «μηδέν Τσάμπιονς Λιγκ», τώρα τον περιμένει να σηκώσει κούπα στη Ρεάλ - Φωτογραφία

Τύπος κορόιδευε τον Εμπαπέ για τα «μηδέν Τσάμπιονς Λιγκ», τώρα τον περιμένει να σηκώσει κούπα στη Ρεάλ - Φωτογραφία

Ένας οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε καζούρα στον Γάλλο επιθετικό, αλλά τώρα περιμένει για το πρώτο του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ

mbappe-real
Σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η Ρεάλ Μαδρίτης, που έκλεισε επιτέλους ένα θέμα που την απασχολούσε εδώ και μια τριετία.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι έτοιμος να ενταχθεί σε ένα σύνολο που τρομάζει και ξεκάθαρο στόχο θα έχει ακόμη ένα Τσάμπιονς Λιγκ, που θα είναι το 16ο στην ιστορία του συλλόγου, εν αντιθέσει με την Παρί Σεν Ζερμέν που στη σύντομη ιστορία της -και παρά τα πολλά εκατομμύρια της τελευταίας δεκαετίας και βάλε- δεν έχει ούτε ένα.

Εκεί είχε σταθεί ένας οπαδός των «μερένγκες» κατά την τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ, το 2022. Σε μια σειρά αγώνων που ο Εμπαπέ έκανε ό,τι μπορούσε για να στείλει την ομάδα του στους «8», σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο Παρίσι (1-0) και το πρώτο στη Μαδρίτη πριν η ομάδα του δεχθεί τρία για να μείνει εκτός, ένας οπαδός της Ρεάλ είχε ένα ιδιαίτερο μπλουζάκι μαζί του.

Ενδεχομένως... κουρασμένος από τα νάζια του Γάλλου με τα «φεύγω - δεν φεύγω από την Παρί», ο αγνώστων λοιπών στοιχείων άνδρας σήκωσε μια φανέλα που στο πίσω μέρος της έγραφε: «Εμπαπέ μηδέν Τσάμπιονς Λιγκ».

Κλείσιμο
Τώρα που ο 25χρονος στράικερ μετακόμισε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», τα πράγματα άλλαξαν, με τον ίδιο άνδρα να παίρνει μια φανέλα της Ρεάλ, να τυπώνει το όνομα του Εμπαπέ και από κάτω να βάζει μια κλεψύδρα για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τα... καλά viral.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης