Βίκτορ Οσιμέν: Ένα βήμα μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν με ετήσιο μισθό 12 εκατ. ευρώ

Πρωινό ρεπορτάζ της «Il Mattino» αναφέρει πως το deal αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες ώρες

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για τη μεταγραφή του Βίκτορ Οσιμέν στους Παριζιάνους.

Ο Νιγηριανός επιθετικός ακουγόταν εδώ και καιρό για τον γαλλικό σύλλογο, ειδικά από τη στιγμή που θα έφευγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ -κάτι που εν τέλει έγινε με κάθε επισημότητα μετά από 2-3 καλοκαίρια αναμονής.

Ούτε μία ημέρα μετά την παρουσίαση του Γάλλου από τη Ρεάλ, Παρί και Νάπολι κάθισαν σοβαρά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και είναι έτοιμες να τα βρουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Όπως αναφέρει η «Il Mattino», υπάρχει ήδη μια αρχική συμφωνία, ωστόσο ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Ντε Λαουρέντις, πιέζει για να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί, αρνούμενος μάλιστα να συμπεριλάβει στη συμφωνία κάποιον παίκτη ως έμψυχο αντάλγμα για τον Οσιμέν.

Εικάζεται πως δύσκολα δεν θα δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, με τον Οσιμέν να αποχωρεί από την Ιταλία μετά από μια τετραετία, έχοντας κατακτήσει και το σκουντέτο τη σεζόν 2022-23, όταν έκανε... παπάδες (17 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) μαζί με τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια.

Εντύπωση προκαλεί το ποσό που ακούγεται για τον ετήσιο μισθό του παίκτη, ο οποίος λέγεται ότι θα εισπράττει 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr