Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλέβει» τον Γιορό από Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» τα βρήκαν με τη Λιλ και περιμένουν το «ναι» του παίκτη

Σε μια μεγάλη δήλωση για τη νέα χρονιά προχωράει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα κάνει δικό της τον 18χρονο Λένι Γιορό από τη Λιλ.

Ο πιτσιρικάς εντυπωσίασε με την παρουσία του στα γαλλικά γήπεδα πέρυσι, ενώ η σωματοδομή του δείχνει έναν παίκτη που και με την πάροδο των χρόνων θα γίνεται όλο και περισσότερο δυνατός χωρίς να χάνει σε αθλητικότητα.

Ενώ για τον Γιορό η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα πάντα για να τον εντάξει σε ένα υπερταλαντούχο νεαρό σύνολο, ενώ και η Λίβερπουλ εξέταζε πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, φαίνεται πως είναι η Γιουνάιτεντ εκείνη που τον έπεισε για την υπογραφή του.

Αυτό ισχυρίζεται αποκλειστικό ρεπορτάζ του έγκυρου Ντέιβιντ Όρνσταϊν των «New York Times», ο οποίος αναφέρει συγκεκριμένα πως «κόκκινοι διάβολοι» και Λιλ τα βρήκαν στα 62 εκατομμύρια ευρώ (ένα ποσό που δεν διατίθεται να δώσει η Ρεάλ) και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίο του και να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το άκουσμα της είδησης, αλλά και μετά τη θετική εξέλιξη στο θέμα του Τζέιντον Σάντσο όπως και τη μεταγραφή του Τζόσουα Ζίρκζι, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ αποθεώνουν την INEOS θεωρώντας πως οι νέοι επενδυτές ήρθαν για να... φέρουν τα πάνω-κάτω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr