Λούκα Μόντριτς: Ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Λούκα Μόντριτς: Ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κροάτης μέσος δεν είναι έτοιμος να αποχωριστεί τη «Βασίλισσά» του

modric-2025
Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να φοράει και το 2025 ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «μερένγκες» το 2012 και έκτοτε έχει γράψει με χρυσά γράμματα το κεφάλαιό του στα βιβλία της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) η Ρεάλ γνωστοποίησε και επισήμως πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν παρέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ και ο Μόντριτς συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Ο αρχηγός θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025. Μετά από 12 σεζόν έχει γίνει θρύλος τόσο για τη Ρεάλ όσο και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

O 38χρονος Κροάτης μέσος είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο κρίθηκε πως μπορεί να βοηθήσει για ακόμη μία σεζόν στη Μαδρίτη, ειδικά μετά και την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος παρουσιάστηκε την Τρίτη (16/7).

Κλείσιμο
Φυσικά αυτή είναι μια ακόμη επιτυχία που πιστώνεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ, που άφησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του πάρει τον Λένι Γιορό μιας και έκρινε πολλά τα λεφτά που ζητούσε η Λιλ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης