Τίτλοι τέλους για Φορτούνη και Ολυμπιακό - Το μήνυμα του Μαρινάκη: Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας - Βίντεο

Τίτλοι τέλους για Φορτούνη και Ολυμπιακό - Το μήνυμα του Μαρινάκη: Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας - Βίντεο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία

6237920
Μετά από 10 συνεχόμενα χρόνια στον Ολυμπιακό με τον οποίο κέρδισε τα πάντα στην Ελλάδα αλλά και το Conference League ως αρχηγός ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί και πλέον επίσημα παρελθόν απο τους Πειραιώτες. 

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Καλίτζ στην οποία είναι προπονητής ο Γιώργος Δώνης.



Κλείσιμο
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που έκανε μια πολύ καλή πρόταση στον αρχηγό της ομάδας προκειμένου να παραμείνει αλλά εκείνος επέλεξε τη Σαουδική Αραβία όπου θα πάρει 3 εκατ. δολάρια το χρόνο, αποχαιρέτησε τον Φορτούνη μέσω μηνύματος στα social media. 

Στο μήνυμά του ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον Κώστα Φορτούνη για την προσφορά του, τον χαρακτήρισε κορυφαίο Έλληνα παίκτη της τελευταίας δεκαετίας, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. 

fioruo


O Κώστας Φορτούνης διάβασε το μήνυμα και απάντησε βάζοντας μια καρδιά κάτω από το post. 

Για τον παίκτη ανέβασε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του  με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Ολυμπιακό ενώ για το ... αντίο έγραψε και ο λογαριασμός του Conference League στo twitter. 



Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη 

«Μετά από πολλά χρόνια με νίκες, χαρές, ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλείου, θριάμβους και τίτλους αλλά και δοκιμασίες ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον Κώστα Φορτούνη, έναν ποδοσφαιριστή που έγραψε με το ταλέντο του χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής μας Ιστορίας, με αποκορύφωμα την υπέρτατη στιγμή να σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας ήρθε στον Ολυμπιακό από μικρό παιδί και αποχωρεί αρχηγός, επιτυχημένος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Ο Ολυμπιακός έκανε κάθε προσπάθεια και κάθε αναγκαία υπέρβαση για να μείνει ο Κώστας όμως πήρε μια άλλη απόφαση και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, που είναι και δική του δεύτερη οικογένεια, σέβεται αυτή την επαγγελματική επιλογή του. Και κανείς από την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρέπει να πικραίνει αυτό το προσωρινό αντίο. Μόνο καλά λόγια.

Κώστα, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις και σου ευχόμαστε επιτυχίες, υγεία και όλα τα καλά στο νέο σου ποδοσφαιρικό ταξίδι.

Και όσο μακρινές και να είναι οι θάλασσες που επέλεξες να ξέρεις ότι πάντα έχεις μια θέση στο Λιμάνι της καρδιάς μας.

Βαγγέλης Μαρινάκης
ΠΑΕ Ολυμπιακός». 


Ειδήσεις σήμερα:

Κινέζος μεγιστάνας καταδικάστηκε στις ΗΠΑ για απάτη 1 δισ. δολαρίων – Έπαιρνε λεφτά από followers και αγόραζε γιοτ και αυτοκίνητα

Ακριβή μου MyCoast: 220 ευρώ η πρώτη ξαπλώστρα κύμα στην Αττική

Φωτιά σε δασική έκταση στο Σοφικό Κορινθίας - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, εστάλη 112, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης