Λαμίν Γιαμάλ: Πήρε τη φανέλα με το Νο19 που είχε φορέσει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Φωτογραφίες

Λαμίν Γιαμάλ: Πήρε τη φανέλα με το Νο19 που είχε φορέσει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι - Φωτογραφίες

Ο Λαμίν Γιαμάλ άλλαξε το No27 με το Νο19 που είχε φορέσει για 3 σεζόν στην Μπαρτσελόνα και το είδωλό του ο Λιονέλ Μέσι

28736579
Τη φανέλα με το Νο19 στην πλάτη, που είχε βάλει για 3 χρόνια και ο Λιονέλ Μέσι, θα φορέσει τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα ο Λαμίν Γιαμάλ. 

Ο 17χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο όπως δήλωσε δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του, αν και όταν ήταν μόλις 5 μηνών ο Αργεντινός τον είχε κάνει μπάνιο για μια φωτογράφηση της Μπαρτσελόνα.

 
Κλείσιμο

Ο Λαμίν Γιαμάλ άφησε το Νο27 που φορούσε πέρσι στην Μπαρτσελόνα και βάζει το Νο19. Το νούμερο αυτό φοράει στην Εθνική Ισπανίας και το είχε και ο Λιονέλ Μέσι από το 2005 έως το 2008 όταν το Νο10 το είχε ο Ροναλντίνιο. 

Ο Μέσι πήρε το Νο10 το 2008 και το φόρεσε έως 2021, όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα. Πριν και το Νο19 είχε φορέσει το Νο30, το Νο8, το Νο9 και το Νο11. Η Μπαρτσελόνα πάντως τη σεζόν 2023-24 για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια δεν είχε φανέλα με το Νο10. 

Ο τελευταίος που την φόρεσε είναι ο Ανσού Φατί. Αυτή τη φανέλα στο παρελθόν έβαλαν οι Λιτμάνεν, Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Ρικέλμε και φυσικά οι Μέσι και Ροναλντίνιο. Ο Λαμίν Γιαμάλ εάν συνεχίσει να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο ίσως να γίνει ο επόμενος που θα την φορέσει. 



Ειδήσεις σήμερα:

Κινέζος μεγιστάνας καταδικάστηκε στις ΗΠΑ για απάτη 1 δισ. δολαρίων – Έπαιρνε λεφτά από followers και αγόραζε γιοτ και αυτοκίνητα

Ακριβή μου MyCoast: 220 ευρώ η πρώτη ξαπλώστρα κύμα στην Αττική

Φωτιά σε δασική έκταση στο Σοφικό Κορινθίας - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, εστάλη 112, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης