Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά ΕΟΚ: «Δεν είναι η Εθνική μπάσκετ η κολυμπήθρα του Σιλωάμ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με σχετικές αναρτήσεις στα social media μίλησε για την ηγεσία της ΕΟΚ, στάθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας, ενώ αναφέρθηκε και στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο όπου προανήγγειλε πρόσκληση στον κομισάριο του ΝΒΑ

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR με stories στο Instagram υποστήριξε ότι ναι μεν όλοι χάρηκαν με την Εθνική αλλά δεν πρέπει να παρουσιάζεται ως μια τεράστια επιτυχία από τη στιγμή που κάπου είχε στόχους μόνο τα μετάλλια, κάλεσε τον Βαγγέλη Λιόλιο να τοποθετηθεί στο κομμάτι της διαιτησίας ενώ έκανε ειδική αναφορά και στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «θα είναι το μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό event που θα δει όλος ο κόσμος αλλά εγώ δεν θα μπορώ να πάω...»

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Προφανώς όλοι χαρήκαμε και πανηγυρίσαμε την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στην Ολυμπιάδα. Όμως το να παρουσιάζεται αυτό σαν μια τεράστια επιτυχία όταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια κυνηγούσαμε χρυσά μετάλλια.... Το να λες απλά ότι πήγαμε στην Ολυμπιάδα δεν μπορεί να παρουσιάζεται όπως παρουσιάζεται σε όλα τα sites ως η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού μπάσκετ. Από το '87 και μετά έχουμε κάνει του κόσμου της επιτυχίες. Ένα.

Δύο. Και βέβαια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση μια πρόκριση στην Ολυμπιάδα να είναι σημαία σε όλη την εκστρατεία για τις εκλογές της ΕΟΚ που έρχονται. Γιατί για εμένα έχουν αποτύχει σε όλα τα άλλα κομμάτια. Που είναι οι Έλληνες παίκτες; Που είναι οι Ακαδημίες; Που είναι τα κλιμάκια ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε Έλληνα τον Γουόκαπ, τον Ντόρσεϊ, τον Ντάνστον, τον Φαλ, τον Μιλουτίνοφ, δεν ξέρω και εγώ ποιους άλλους είναι να κάνουμε Έλληνες. Άρα εκεί υπάρχει αποτυχία.»

Και συνέχισε: «Επίσης στην ΕΟΚ είναι και το κομμάτι της διαιτησίας. Εγώ δεν θα την κρίνω. Την έκρινα και έχω τιμωρηθεί απ' όλα τα όργανα της Ελλάδας. Εδώ πάω να κάνω το μεγαλύτερο event που έχει γίνει ποτέ αθλητικά και πολιτισμικά στο Καλλιμάρμαρο και δεν θα με αφήσουν να πάω να το παρακολουθήσω. Να τιμήσω τον πατέρα μου και ένα γεγονός στην Ελλάδα το οποίο θα δει όλος ο κόσμος. Θα φωνάξουμε τον κομισάριο του ΝΒΑ, παίκτες από το ΝΒΑ, αστέρες του Παναθηναϊκού, αλλά εγώ δεν θα μπορώ να πάω. Γι' αυτό δεν θα την κρίνω. Όμως θυμάμαι τον θεσμό, τον πρόεδρο, να λέει ότι δεν θα ξανακλάψει παιδάκι. Εγώ είδα στον και 4ο τελικό παιδιά να κλαίνε και σε πάρα πάρα πολλούς αγώνες να κλαίνε. Θα βγει να τοποθετηθεί ποτέ ή θα είναι κρυμμένος εκεί πάνω στο βουνό και δεν θα μιλάει για τίποτα; Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ακούσουμε ρε φίλε. Πέτυχες, δεν πέτυχες... Τι έχεις να πεις για όλα αυτά; Δεν είναι η Εθνική τώρα η κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Κάτσε!»

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr