«Ο Μπρέθγουεϊτ έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για υπογραφές με τον Ολυμπιακό»

O διεθνής στράικερ αποδέχθηκε την κρούση που του έγινε και θα έρθει στην Ελλάδα για ιατρικά εντός της εβδομάδας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα

Ο Ολυμπιακός δεδομένα ήταν μία ομάδα που είχε καταπιαστεί μεταγραφικά με τον έμπειρο φορ, Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Και οι τελευταίες ενδείξεις και πληροφορίες από τον ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο οδηγούν στο ότι έκλεισε το deal!

Ειδικότερα ο Ρομάνο μετέδωσε πώς οι Πειραιώτες τα βρήκαν με τον Μπρέιθγουεϊτ! Συνέχισε αναφέροντας ότι ο διεθνής στράικερ αποδέχθηκε την κρούση που του έγινε και θα έρθει στην Ελλάδα για ιατρικά εντός της εβδομάδας (για να περάσει τα ιατρικά τεστ φυσικά). Ο άλλοτε φορ της Μπαρτσελόνα - που είχε ως τελευταία χρονικά ομάδα την Εσπανιόλ - είχε γίνει free agent αξιοποιώντας σχετική ρήτρα που είχε και του έδινε τέτοια δυνατότητα.

Ο 33χρονος Δανός διεθνής με τη φανέλα της Εσπανιόλ είχε συνολικά 45 συμμετοχές (39 στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, 2 στο Κύπελλο και 4 για τους αγώνες ανόδου για τη La Liga) σημειώνοντας 22 γκολ ενώ είχε και συνδρομή και με ασίστ. Με τη Δανία έχει υπάρξει διεθνής 69 φορές έχοντας και 10 γκολ. Με τη Μπαρτσελόνα ο έμπειρος σέντερ φορ είχε 58 συμμετοχές με 10 τέρματα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Ταξί παρέσυρε 70χρονο και τον σκότωσε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr