Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Αταμάν που έγινε viral - «Αν οι Σέλτικς λένε ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, να μας κερδίσουν»

Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Αταμάν που έγινε viral - «Αν οι Σέλτικς λένε ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, να μας κερδίσουν»

Θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ ο Επτάστερος - Ο Βενσάν Πουαριέ θέλει να βρεθεί στα courtseats ώστε να παρακολουθήσει την άτυπη αυτήν κόντρα

ergin-atoman
«Αν θέλουν οι Σέλτικς να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές να έρθουν να μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ». Αυτή ήταν η ατάκα του Εργκίν Αταμάν στη «RafineTV» που έγινε... viral.

Το τουίτ των Σέλτικς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κέντρισε το ενδιαφέρον του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους Κέλτες να κοντραριστούν με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Κλείσιμο
Η αρχή, βέβαια, είχε γίνει με τη EuroLeague να ποστάρει την απάντηση στους Σέλτικς, τονίζοντας πως πρώτα πρέπει να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό, για να γίνουν πρωταθλητές Ευρώπης.

Φυσικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν έγιναν αμέσως θέμα στα ΜΜΕ των ΗΠΑ. Με το bleacher report να ποστάρει τη δήλωση του Τούρκου κόουτς, έχοντας τον Τέιτουμ αγκαλιά με το Larry O'Brien Trophy στην κεντρική φωτογραφία.

Ο Πουαριέ δε... χάνει ένα ματς Παναθηναϊκός - Σέλτικς

Μία «μάχη» για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή μεταξύ των δύο «πρασίνων» που, όπως φαίνεται, θα είχε... τρελό ενδιαφέρον στον κόσμο του μπάσκετ.

Η απήχηση που είχε η δήλωση του Αταμάν έφτασε στα αυτιά πολλών ανθρώπων του μπάσκετ. Μεταξύ αυτών και του Βενσάν Πουαριέ, που έχει περάσει από τη Βοστώνη τη σεζόν 2019-20. Ο Γάλλος σέντερ, μάλιστα, τόνισε πως όχι μόνο θα ήθελε να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Σέλτικς, αλλά θα πλήρωνε να βρίσκεται και στην πρώτη σειρά των courtseats.


Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «παραγγελιά» του Κοεμτζή που έβαψε με αίμα τις απόκριες του 1973 για ένα ζεμπέκικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης