Παναθηναϊκός: Γιατί ο Μπάλντοκ δεν είναι στην αποστολή των «πρασίνων»

Ο λόγος που ο Έλληνας διεθνής μπακ δεν έχει συμπεριληφθεί στους εκλεκτούς του Ντιέγκο Αλόνσο στα εν Ελλάδι φιλικά του Παναθηναϊκού

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ξεκίνησε την προετοιμασία του στον Παναθηναϊκό την 1η Ιουλίου, δεν έχει χάσει καμία προπόνηση αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ντιέγκο Αλόνσο σε κάποιο από τα φιλικά και ιδιαίτερα σε αυτά της Αθήνας κόντρα σε ΑΕΚ Λάρνακας (3-1) και Μακάμπι Νετάνια (18/7, 21.00), μένοντας εκτός αποστολής.

Γιατί έχει συμβεί αυτό; Ο διεθνής άσος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με ένα πρόβλημα στη γάμπα, το οποίο τον έθεσε νοκ αουτ για σημαντικό αριθμό αγώνων στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Στο παιχνίδι της Εθνικής στη Γεωργία, ο Μπάλντοκ πήρε ως… σουβενίρ αυτόν τον τραυματισμό και έχασε το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, επειδή θέλουν να προσέχουν για να έχουν, επιθυμούν να μην υπάρχει το παραμικρό ρίσκο στην επιστροφή του έμπειρου δεξιού μπακ και για προληπτικούς λόγους και μόνο έμεινε εκτός αποστολής σε αυτά τα δυο φιλικά, έχοντας συμμετάσχει σε όλες τις προπονήσεις από την ήμερα που ενσωματώθηκε στην «πράσινη» προετοιμασία.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Ταξί παρέσυρε 70χρονο και τον σκότωσε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr