Ολυμπιακός: Μετά τον Μπρέιθγουεϊτ έχει συνέχεια με στόπερ και εξτρέμ

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για τον 29χρονο στόπερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλιαν Ρότσα

Ο 33χρονος Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ όπως όλα δείχνουν θα πιάσει Λιμάνι αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει εκεί μεταγραφικά.

Εξάλλου δεν θα γινόταν να κάνει κάτι τέτοιο, έχοντας τις γνωστές ανάγκες του για το ρόστερ του σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα όσα έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι του συλλόγου ότι χρειάζεται. Εκτιμάται δε ότι έως τα τέλη Ιουλίου θα έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις για να κλείσει έναν στόπερ και έναν εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για τον 29χρονο στόπερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλιαν Ρότσα ενώ στη λίστα του βρίσκεται και ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Σρνταν Μπάμπιτς της Σπαρτάκ Μόσχας, όπως και ο Ματίγια Νάστασιτς που έμεινε ελεύθερος. Πέραν αυτών των επιλογών οι Πειραιώτες έχουν και άλλες λύσεις στην... ατζέντα τους.

Οι Ερυθρόλευκοι γενικά πάντως έχουν τσεκάρει ουκ ολίγους στόπερ και από Βραζιλία και από Σερβία και από αλλού.

Σε σχέση με τα... φτερά εκτός από τον δεδομένα τοπ στόχο, τον Ντάνιελ Ποντένσε (δηλαδή να συνεχίσει και του χρόνου) υπάρχουν και οι συζητήσεις για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν. Και βέβαια για τη γραμμή κρούσης εκτός από τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (τον οποίο ο πειραϊκός σύλλογος ήθελε και στο παρελθόν και τον ξέρει ως παίκτη εδώ και χρόνια και τον οποίο βέβαια γνωρίζει πολύ καλά και ο κόουτς Μεντιλίμπαρ) που πρόκειται να κλείσει, υπάρχει φυσικά σε εσωτερικό level και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί που είναι κοντά στο κλείσει με ένα νέο διετές συμβόλαιο. Για τον Ελ Καμπί δεν θα είνα ακριβώς ανανέωση γιατί υπάρχει ήδη το +1 στο συμβόλαιό του αλλά θα έχουμε να κάνουμε με ένα νέο διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 5 και πλέον εκατ. ευρώ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

H Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ

Συγκλονιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας και οι άλλοι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν

Ταξί παρέσυρε 70χρονο και τον σκότωσε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr