Μεϊτέ: Αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ και μπορεί να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Μεϊτέ: Αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ και μπορεί να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Σύμφωνα με δημοσιεύμα από την Πορτογαλία ο Μεϊτέ αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ για να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και οδεύει προς Σαουδική Αραβία. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναμένεται να κινηθούν για την επιστροφή του Γιόσιπ Μίσιτς

meite
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην πρόσφατη συνέντευξή του στους δημοσιογράφους, κατά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότθεωρεί τον Μεϊτέ παίκτη της ομάδας.

Ωστόσο, η Record, επικαλείται πηγές της σύμφωνα με τις οποίες ο παίκτης έχει αρνηθεί την πρόταση του «Δικέφαλου του Βορρά» και πως αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Δεν γίνεται γνωστή η ομάδα που τον θέλει.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το ρεπορτάζ, τότε ο Λουτσέσκου έχει έτοιμη τη λύση για να καλυφθεί το κενό αυτό. Και το όνομα του παίκτη που έχει ξεχωρίσει ο Ρουμάνος κόουτς είναι αυτό του Γιόσιπ Μίσιτς. Ο 30χρονος μέσος ξέρει την Τούμπα πολύ καλά, έχοντας 42 ματς, 7 γκολ και 11 ασίστ, ενώ πέρυσι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε μια ηγετική και γεμάτη σεζόν με 51 ματς και 4 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης