Ποστέκογλου: Έριχνα έναν υπνάκο, δεν ξέρω τι λένε για μένα και την εθνική Αγγλίας

Ποστέκογλου: Έριχνα έναν υπνάκο, δεν ξέρω τι λένε για μένα και την εθνική Αγγλίας

Μια ατάκα... πιο Ποστέκογλου, δεν γίνεται

postecoglou
Ανάμεσα στους υποψήφιους για την κενή θέση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας είναι σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο και ο «δικός μας», Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής και νυν της Τότεναμ άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις κατά την πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ και τον πάγκο της δεύτερης, με την επιθετική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία να φαίνεται πως «καλαρέσει» στους Άγγλους οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να παίζει τρομερά βαρετό ποδόσφαιρο -κάτι που αυτή δεν μπόρεσε να ρεφάρει με την κούπα στον τελικό κόντρα στην Ισπανία.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Telegraph», ο Ποστέκογλου δήλωσε:

«Είμαι στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Τότεναμ και είμαι ο προπονητής της. Οπότε δεν έχω τίποτα άλλο στο κεφάλι μου παρά να φέρω επιτυχία στον σύλλογό μου. Μέχρι να το πράξω, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτώ κάτι άλλο. Το απόγευμα έριξα έναν υπνάκο συνεπώς δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τη φημολογία».

Κλείσιμο
Όσον αφορά την εμπειρία του σε πάγκο εθνικής ομάδας, όντας ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους προπονητές που έχει περάσει από τον πάγκο της εθνικής Αυστραλίας (5ος μακροβιότερός της), συμπλήρωσε:

«Το χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν τέσσερα εξαιρετικά χρόνια. Κερδίσαμε το Κύπελλο Ασίας και προκριθήκαμε στο Μουντιάλ, αλλά αυτά τα πράγματα έχουν κι ένα τέλος και θεώρησα ότι για εμένα είχε έρθει η ώρα. Το να προπονείς μια εθνική είναι τρομερή εμπειρία. Στο μέλλον, ποιος ξέρει; Πριν πέντε χρόνια ήμουν στην Ιαπωνία και τώρα προπονώ στην Πρέμιερ Λιγκ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης