Εργκίν Αταμάν: «Υπάρχει πρόβλημα με τις βίζες στην Ελλάδα, δεν μπορεί να έρθει να με δει η οικογένειά μου»

Για τη διαδικασία έκδοσης βίζας για τους επισκέπτες από την Τουρκία στάθηκε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η οικογένεια και οι στενοί του φίλοι που θέλουν να τον επισκεφτούν στην Ελλάδα στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ήταν καλεσμένος του Τσαντάς Τόλγκα Ισίκ στον τηλεοπτικό σταθμό TV100, όπου ανέφερε:

«Υπάρχει πρόβλημα με τη βίζα. Με επηρεάζει πολύ. Πολλοί φίλοι μου, και άσε τους αυτούς, αλλά και μέλη της οικογένειάς μου δεν μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα. Πρέπει να στείλεις πολλές επιστολές, να πάρεις τηλέφωνο τον πρόξενο. Είμαι ο Εργκίν Αταμάν. Και πάλι περιμένουν για βίζα. Περιμένουν 2-3 μήνες και κάποια αιτήματα απορρίπτονται. Γιατί; Είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις κάποια κριτήρια γι' αυτή την κατάσταση; Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν θα έπρεπε να πάνε».

Οι δηλώσεις του αυτές έρχονται μόλις λίγο μετά τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του προπονητή που οδήγησε το «Τριφύλλι» στην 7η Euroleague της ιστορίας του, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να προμηνύει νέο πενταετές συμβόλαιο στον Αταμάν, την ώρα που ο τελευταίος διαμήνυσε πως έχει ξεκάθαρη πρόθεση να μην αλλάξει σύλλογο για τα επόμενα χρόνια.

Γεμάτος ατάκες αυτές τις ημέρες ο Τούρκος, που έγινε viral με το «αίτημά» του στους Μπόστον Σέλτικς να έρθουν στην Αθήνα και να παίξουν σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ εάν θέλουν να αποκαλούνται «πρωταθλητές κόσμου».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr