Φασούλας - Μπορούσης: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προεδρία της ΕΟΚ

Την απόφασή του να συμπορευτεί με την «Αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ ανακοίνωσε ο Καρδιτσιώτης πρώην σέντερ

Δύο ψηλοί ενωμένοι, με φόντο την προεδρία της ΕΟΚ.

Παναγιώτης Φασούλας και Γιάννης Μπορούσης, δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους ψηλούς του ελληνικού μπάσκετ, θα συμπορευτούν με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», αποφασίζοντας να χαράξουν κοινή πορεία και να ηγηθούν του ψηφοδέλτιου της παράταξης στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο συνδυασμός "Πρώτα το Μπάσκετ" ανακοινώνει με περηφάνια τη συμπόρευση του Παναγιώτη Φασούλα με τον Γιάννη Μπουρούση, στον αγώνα για τη μεγάλη νίκη. Όχι μια εκλογική νίκη, αλλά νίκη τού μπάσκετ.

Οι "δίδυμοι πύργοι" του ελληνικού μπάσκετ, δύο πρώην αθλητές με τεράστια διαδρομή, ηγούνται του ψηφοδελτίου της νίκης, που σύντομα θα αρχίσει να αποκαλύπτεται στον κόσμο τού αθλήματος. Άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ιστορία του σπορ στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις για να ξανακάνουν το μπάσκετ "εθνικό μας σπορ".

Ο Παναγιώτης κι ο Γιάννης συγκροτούν ένα "αχτύπητο δίδυμο". Η συμπόρευσή τους στέλνει μήνυμα ενότητας, στέλνει μήνυμα νίκης.

"Ο Γιάννης είναι ξεχωριστός, δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο γι’ αυτόν. Μιλήσαμε, είδαμε ότι έχουμε κοινές ανησυχίες, κοινά οράματα, παραμερίσαμε τις όποιες διαφορές και μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες και συνυποψήφιους θα δώσουμε μια τίμια και καθαρή μάχη", δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας.

"Ο Παναγιώτης κι εγώ, αλλά και αρκετοί συνυποψήφιοι από τον συνδυασμό μας, έχουμε πάρει πολλά από το μπάσκετ. Έχουμε τη διάθεση να ανταποδώσουμε, να προσφέρουμε στα παιδιά που ονειρεύονται. Μαζί είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Τώρα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και σας θέλουμε όλους δίπλα μας", δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Πρώτα το Μπάσκετ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr