Παναθηναϊκός: Ο Σακίλ Ο'Νιλ έκανε story την πρόσκληση του Αταμάν στους Σέλτικς

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε ότι για να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Σέλτικς θα πρέπει να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η ατάκα του άρεσε στον θρυλικό σέντερ

Τη φράση του Εργκίν Αταμάν για «μάχη» του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς, με φόντο τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, ανέβασε στα social media του ο Σακίλ Ο'Νίλ.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης πως αν οι Σέλτικς θέλουν να λογίζονται παγκόσμιοι πρωταθλητές, τότε πρέπει να νικήσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.



Κάτι που προκάλεσε ένα ντόμινο σχολιασμού της συγκεκριμένης ατάκας, ακόμα και στις ΗΠΑ. Ο Αταμάν δεν άργησε να γίνει viral και οι Αμερικανοί να αναρωτηθούν αν έχει βάση ο ισχυρισμός του, για μία... άτυπη κόντρα μεταξύ Σέλτικς και Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μαϊάμι Χιτ, πόσταρε στο instagram του το εικαστικό που απεικονίζει τον Σλούκα και τον Αταμάν να κρατάνε τον τίτλο της EuroLeague.

Με λεζάντα φυσικά τις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή. Κάτι που σημαίνει πως ο Ο'Νίλ δε... διαφωνεί εν πολλοίς με τον ισχυρισμό του Αταμάν.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr