Παναθηναϊκός: Κόντρα στην Παρτίζαν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Το Σάββατο 21/9 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (22:00) ενώ νωρίτερα (19:00) θα παίξουν Μακάμπι-Αναντολού Εφές

Διαφορετικό θα είναι το format του φετινού τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η ιδιαιτερότητα της φιλοξενίας του τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο, αλλάζει και τον τρόπο διεξαγωγής του, καθώς θα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί μόνο μία ημέρα και θα υπάρχουν μονά παιχνίδια. Το Σάβαβτο 21/9 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (22:00) ενώ νωρίτερα (19:00) θα παίξουν Μακάμπι-Αναντολού Εφές.

Η επιλογή της Παρτίζαν είναι και συμβολική λόγω της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην άκρη του πάγκου, ένας άνθρωπος ο οποίος έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού και ο οποίος είχε ιδιαίτερη σχέση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Αυτό σημαίνει ότι θα διεξαχθούν ημιτελικοί με την παρουσία κόσμου καθώς το Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι διαθέσιμο για τους «πράσινους» μόνο στις 21/9 ωστόσο μία ημέρα νωρίτερα είναι πολύ πιθανόν να διεξαχθούν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ των τεσσάρων ομάδων τα οποία θα έχουν περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr