ΑΕΚ: Η Ίντερ Κλαμπ ντ' Εσκάλντες από την Ανδόρα αντίπαλος της στον β' προκριματικό του Conference League

ΑΕΚ: Η Ίντερ Κλαμπ ντ' Εσκάλντες από την Ανδόρα αντίπαλος της στον β' προκριματικό του Conference League

Η ομάδα από την Ανδόρα συνέτριψε με 5-1 τη βοσνιακή Βελέζ 

6275824
Η Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες απ' την Ανδόρα ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη στον Α' προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς συνέτριψε με 5-1 τη βοσνιακή Βελέζ στη ρεβάνς του «Estadi National» και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα -με συνολικό σκορ 6-2- πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 24 Ιουλίου (OPAP Arena) και 1 Αυγούστου (Ανδόρα).

Οι Βόσνιοι έχασαν πέναλτι με τον Χάσκιτς στο 39' και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκιγιόμ Λόπες έκανε το 1-0 για την Ίντερ Κλαμπ. Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να μειώσει η Βελέζ στο 53' με τον Όρετς.

Στο 57' ο Ντομί έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και «καθάρισε» την πρόκρισή της μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, για να διαμορφώσει το 4-1 στο 84' ο ίδιος παίκτης. Την τελική... πινελιά έβαλε ο Αντρέου με το 5ο γκολ των γηπεδούχων στο 90'+2'.

Ο τεχνικός της Ίντερ Κλαμπ, Οτγιέρ Κανάλς, παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 5-4-1 ως εξής: Αντρι - Γκαγιέγκο, Αλόνσο (80' Σάντσες), Φέχερ, Ρούμπιο, Τόρες - Ντομί, Καμπαγέ, Λόπεζ Έλο (65' Μαρτίνες Βίτι), Ασουμπρε (33' λ.τρ. Ντε Λα Τόρε) - Γκιγιόμ Λόπες (80' Αντρέου).

Κλείσιμο
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης