ΑΕΚ: Η Ίντερ Κλαμπ ντ' Εσκάλντες από την Ανδόρα αντίπαλος της στον β' προκριματικό του Conference League

Η ομάδα από την Ανδόρα συνέτριψε με 5-1 τη βοσνιακή Βελέζ 

Η Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλντες απ' την Ανδόρα ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη στον Α' προκριματικό γύρο του Conference League, καθώς συνέτριψε με 5-1 τη βοσνιακή Βελέζ στη ρεβάνς του «Estadi National» και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα -με συνολικό σκορ 6-2- πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 24 Ιουλίου (OPAP Arena) και 1 Αυγούστου (Ανδόρα).

Οι Βόσνιοι έχασαν πέναλτι με τον Χάσκιτς στο 39' και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκιγιόμ Λόπες έκανε το 1-0 για την Ίντερ Κλαμπ. Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να μειώσει η Βελέζ στο 53' με τον Όρετς.

Στο 57' ο Ντομί έδωσε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και «καθάρισε» την πρόκρισή της μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, για να διαμορφώσει το 4-1 στο 84' ο ίδιος παίκτης. Την τελική... πινελιά έβαλε ο Αντρέου με το 5ο γκολ των γηπεδούχων στο 90'+2'.

Ο τεχνικός της Ίντερ Κλαμπ, Οτγιέρ Κανάλς, παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 5-4-1 ως εξής: Αντρι - Γκαγιέγκο, Αλόνσο (80' Σάντσες), Φέχερ, Ρούμπιο, Τόρες - Ντομί, Καμπαγέ, Λόπεζ Έλο (65' Μαρτίνες Βίτι), Ασουμπρε (33' λ.τρ. Ντε Λα Τόρε) - Γκιγιόμ Λόπες (80' Αντρέου).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr