«Ζεστή» η Euroleague για το Παναθηναϊκός-Σέλτικς αλλά με σχολιαστές τους Σακίλ Ο' Νιλ και Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Euroleague έριξε στο... τραπέζι μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε επικείμενη αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Μπόστον Σέλτικς

Αν μη τι άλλο ο Εργκίν Αταμάν ταρακούνησε συθέμελα την Euroleague και το ΝΒΑ από μία και μόνο ατάκα του.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην Τουρκία ότι «αν θέλουν οι Σέλτικς να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές να μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ» προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.



Αιτία αποτέλεσε μια ανάρτηση των Σέλτικς μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, όταν και είχαν αυτοχαρακτηριστεί «παγκόσμιοι πρωταθλητές». Ο Αταμάν θέλησε να «απαντήσει» και παράλληλα να προσελκύσει και το ενδιαφέρον του Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος «πόσταρε» την εν λόγω ατάκα του τεχνικού του Παναθηναϊκού AKTOR.

Οι «πράσινοι» απευθύνθηκαν στον Σακίλ εξηγώντας ότι «είμαστε πάντα έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση» και η Euroleague έριξε στο τραπέζι μια... πρωτοποριακή ιδέα.

Όχι μόνο να διεξαχθεί αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Μπόστον Σέλτικς, αλλά να είναι σχολιαστές οι Σακίλ Ο' Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr