Ομόνοια και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 στην Κύπρο - Ντεμπούτο για Στρακόσα, Κοϊτά - Δείτε τα γκολ

Ομόνοια και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 στην Κύπρο - Ντεμπούτο για Στρακόσα, Κοϊτά - Δείτε τα γκολ

Η  ΑΕΚ προηγήθηκε με κεφαλιά του Βίντα στο 69' αλλά η αξιόμαχη Ομόνοια ισοφάρισε στο 79' με γκολ του Σίμιτς

6275893
Με ισοπαλία (1-1) ολοκλήρωσε τα φιλικά της προετοιμασίας η ΑΕΚ κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Ίντερ Κλουμπ ντ' Εσκάλδες από την Ανδόρα.

Μόνο ο Μπρινιόλι βασικός από τις μεταγραφές
Η Ομόνοια επέλεξε για τη βασική ενδεκάδα τους Φαμπιάνο, Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2swjzkbl2m1)


Κλείσιμο
Από την άλλη, η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τον Μπρινιόλι στην εστία, τους Ρότα, Κάλενς, Βίντα,Χατζισαφί στην άμυνα, τους Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς στη μεσαία γραμμή και τους Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Γκαρσία στην επίθεση.

Ανώτερη η ΑΕΚ αλλά η Ομόνοια τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου
Από τα πρώτα λεπτά, η ΑΕΚ έδειξε τις διαθέσεις της, πιέζοντας ψηλά την αντίπαλη άμυνα και πλησιάζοντας ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη περιοχή, έχοντας τον Γκατσίνοβιτς σε πολύ καλή κατάσταση.

Στο 18ο λεπτό, ο Ελίασον είχε την πρώτη στιγμή που αγώνα όταν έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από την εστία του Φαμπιάνο, με το 0-0 να παραμένει.

Γενικά οι δύο ομάδες δεν είχαν ευκαιρίες αλλά έδειχναν διάθεση να φτιάξουν παιχνίδι και να επιτεθούν στην αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 32', όταν ο Χατζισαφί έκανε μεγάλο λάθος κοντά στην περιοχή, ο Σεμέδο έκλεψε την μπάλα, έδωσε ωραία στον Χαραλάμπους στην περιοχή, ο οποίος πλάσαρε αλλά είδε τον Σιμάνσκι να απομακρύνει, αφότου η μπάλα πέρασε τον Μπρινιόλι. 

Η απάντηση της Ένωσης ήρθε τρία λεπτά μετά με τον Γκατσίνοβιτς. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Λιούμπισιτς, πάτησε στην περιοχή αλλά ο Φαμπιάνο τον νίκησε σε τετ-α-τετ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για Στρακόσα-Κοϊτα δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά για το τελικό 1-1
Με τον ίδιο τρόπο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων, με την ΑΕΚ να είναι καλύτερη επιθετικά και να αναζητά το γκολ, όμως η Ομόνοια έψαχνε το λάθος για να βγει στην αντεπίθεση.

Ο Ελίασον ήταν δραστήριος από την πλευρά του ενώ η Ένωση είχε μία φάση διαρκείας στην περιοχή των Κυπρίων στο 53', χωρίς να φτάσει σε τελική προσπάθεια. Στο 61' ήταν η στιγμή να δείξει μέρος της ποιότητας του όταν έκανε μία εντυπωσιακή επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάμας.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνας, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε μία... ντουζίνα αλλαγές, μεταξύ αυτών ήταν και ο Κοϊτά, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του (όπως και ο Στρακόσα που μπήκε στο ημίχρονο) και πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Το γκολ για την Ένωση ήρθε από στημένη φάση, η οποία δημιουργήθηκε από το ωραίο μακρινό σουτ του Ρότα που έβγαλε σε κόρνερ ο Φαμπιάνο. Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βίντα πήδηξε πιο ψηλά από όλους για να κάνει το 0-1 στο 69'.

Η Ομόνοια βρήκε την απάντηση δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Σίμιτς βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, πάτησε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Στρακόσα για το 1-1 των Κυπρίων. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με το οποίο η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά ενόψει της έναρξη των επίσημων αγώνων.

Η ενδεκάδα που ολοκλήρωσε το ματς ήταν: Ο Στρακόσα στην εστία, τους Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς και Πήλιο στην τετράδα της άμυνας, τους Γαλανόπουλο, Μάνταλο και Πινέδα στη μεσαία γραμμή ενώ ο Κοϊτά με τον Φερνάντες ήταν στα άκρα της επίθεσης, έχοντας τον Άμραμπατ μπροστά.


ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλή.

ΑΕΚ: Μπρινιόλι (46' Στρακόσα), Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (63' Γαλανόπουλος), Γιόνσον (63' Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (62' 'Αμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (62' Μάνταλος), Λιβάι (62' Κοϊτά), Ελίασον (63' Φερνάντες).

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης