Παναθηναϊκός: Καλός για ένα ημίχρονο στο τελευταίο φιλικό πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, 1-0 την Μακάμπι Νετάνια - Δείτε το γκολ

Παναθηναϊκός: Καλός για ένα ημίχρονο στο τελευταίο φιλικό πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, 1-0 την Μακάμπι Νετάνια - Δείτε το γκολ

Το μοναδικό γκολ ο Μαντσίνι - Ντεμπούτο για τον Ινγκασον, βασικός ο Μαξίμοβιτς 

6275935
Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρντς απόδοσης και με καλή εικόνα μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός νίκησε την ισραηλινή Μακάμπι Νετάνια με 1-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο τελευταίο φιλικό του πριν απ’ τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του για τον Β’ προκριματικό του Europa League (25/7) κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ. 

Ο Μαντσίνι σημείωσε στο 30’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ανεπίσημο ντεμπούτο για τον νεοαποκτηθέντα Ίνγκι Ίνγκασον και πολλές δοκιμές απ’ τον Ντιέγκο Αλόνσο, μία εβδομάδα πριν απ’ τον πρώτο ευρώ-προκριματικό του «τριφυλλιού».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2svzdxefaex)


Κλείσιμο
Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο 6’ όταν από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μλαντένοβιτς έβγαλε «ξυραφένια» σέντρα την οποία δεν πρόλαβε για λίγο ο Γερεμέγεφ, ενώ στο 10’ ο Ντραγκόφσκι έκανε τρομερή επέμβαση σε ωραία γυριστή κεφαλιά του Ταβάρες.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα και στο 26’ «άγγιξαν» το 1-0, όμως μετά από φάση διαρκείας, η κεφαλιά του Μαξίμοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ απ’ το αριστερό δοκάρι του Νιρόν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2svfkv3hc95)


Η πίεση του Παναθηναϊκού επιβραβεύτηκε στο 30’. Ο Μαντσίνι απέφυγε με εξαιρετικό τρόπο δύο παίκτες της Μακάμπι «αδειάζοντάς» τους με κλειστή ντρίμπλα, έπαιξε το ένα-δύο με τον Τζούριτσιτς και πάτησε περιοχή για να εκτελέσει τον Νιρόν, κάνοντας το 1-0 για τους «πράσινους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2sxd1sjypih)


Στο 44’ από ωραίες συνεργασίες των παικτών του Παναθηναϊκού και άτσαλο διώξιμο της άμυνας των Ισραηλινών, ο Κώτσιρας βρέθηκε σε θέση βολής απ’ το όριο της περιοχής, όμως το τελείωμά του με το αριστερό πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τη Μακάμπι Νετάνια να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 65’ με το δυνατό σουτ του Κόλτζεν που πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο 76’ από λάθος του Κάτρη, οι Ισραηλινοί βρέθηκαν σε θέση βολής, όμως ο Ίνγκασον με τρομερό τάκλιν αποσόβησε το 1-1 στο πλασέ του Κόλτζεν, ενώ το ίδιο έκανε αμέσως μετά και ο νεαρός στόπερ σε νέα κεφαλιά του Κάναρικ προς την εστία του Λοντίγκιν.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη δική του καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος μόλις στο 76’ όταν από κλέψιμο της μπάλας ψηλά, ο Αϊτόρ έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ απ’ το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 84’ από καλοτραβηγμένο φάουλ του Αϊτόρ, ο Νίκας (δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο τελευταίο λεπτό ένα καλό γύρισμα του Λημνιού στην περιοχή δεν το πρόλαβε για λίγο ο Αϊτόρ.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι (64’ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (83’ Φικάι), Σένκεφελντ (72’ Κάτρης), Γεντβάι (72’ Ίνγκασον), Μλαντένοβιτς (64’ Αράο), Μαξίμοβιτς (64’ Βαγιαννίδης), Βιλένα (72’ Ρουμπέν), Μαντσίνι (72’ Αϊτόρ), Μπακασέτας (72’ Ζέκα), Τζούριτσιτς (64’ Λημνιός), Γερεμέγεφ (83’ Νίκας).

ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΕΤΑΝΙΑ (Μάρκο Μπάλμπουλ): Νιρόν (70’ Ζαφράτι), Κάναρικ (85’ Λίβνατ), Μπεν Σαμπάτ, Πλακουτσένκο (55’ Ζαρούρα), Σαντέ, Λέβι, Τζαμπέρ, Ταβάρες (56’ Μπιλού), Ζλατάνοβιτς (46’ Κολτζέν), Βάργκας (70’ Σαλμάν), Κέλερ (55’ Μέιρ).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Ποια είναι η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram: Η Ελληνίδα μάνα της και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με τη Βανδή μετά την ακύρωση της συναυλίας για την αφίσα του Ατατούρκ: Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας


Έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης: Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης