Ολυμπιακός: Σήμερα στην Ελλάδα ο Πιρόλα, προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Μπρέιθγουεϊτ

Ολυμπιακός: Σήμερα στην Ελλάδα ο Πιρόλα, προς ολοκλήρωση η μεταγραφή του Μπρέιθγουεϊτ

Σε διπλό μεταγραφικό μέτωπο... παίζει μπάλα η ομάδα του Πειραιά που θα κλείσει και τυπικά τις δύο προσθήκες του για την άμυνα αλλά και την επίθεση

pirola
Η κίνηση του Ολυμπιακού να κλείσει τον 22χρονο στόπερ από τη Σαλερνιτάνα προκάλεσε έκπληξη στην Ιταλία, όπως βέβαια και ότι ο Λορέντζο Πιρόλα δέχθηκε την πρόκληση να φύγει εκτός Ιταλίας. Η ουσία είναι πώς ο Πιρόλα θα φτάσει στην Ελλάδα σήμερα (19/7) για να κλείσει με ένα συμβόλαιο έως το 2027 και με οψιόν ανανέωσης για το 2028.

Κατά τα άλλα όλα δείχνουν έτοιμα για να κλείσει και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο Δανός διεθνής φορ που επρόκειτο να φτάσει στην Ελλάδα την Πέμπτη (και ενώ σύμφωνα με νεότερες πηγές βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα) θα ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες (όντας πλέον free agent) με ένα συμβόλαιο των 2 ετών. Οι Ερυθρόλευκοι κινούνται και για τουλάχιστον άλλη μία κίνηση που έχει να κάνει με εξτρέμ (έχοντας ρίξει το βάρος σε παίκτες όπως ο Βέλντε).

«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό Λορέτζο Πιρόλα από τη Σαλερνιτάνα έναντι αμοιβής 3 εκατομμυρίων ευρώ. Η Ίντερ θα λάβει ένα ποσοστό της πώλησης καθώς είχε ρήτρα.

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει τους όρους τόσο με τον Πιρόλα όσο και με τον Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ», αναφέρει σε ανάρτησή του και ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΗΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για απόσυρση Μπάιντεν, μπήκε σε απομόνωση από τους Δημοκρατικούς

Φανή Χαλκιά στην Πρώτη Λέξη: Ανατίναξε το beach bar, τον άφησαν ελεύθερο και την επόμενη μέρα ήρθε και ήπιε ποτό

Δέσποινα Βανδή: Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης