Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα βρήκε με τον Ουγάρτε και περιμένει το «ναι» της Παρί Σεν Ζερμέν

Μετά τον Γιορό οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να ολοκληρώσουν ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή

Μετά την παραμονή του Τζέιντον Σάντσο, με τον Έρικ τεν Χαχ να δηλώνει ότι η ομάδα χρειάζετα καλούς παίκτες και πως τα βρήκε με τον Άγγλο, μετά τη μεταγραφή του Τζόσουα Ζίρκζι από τη Μπολόνια και αυτή του Λένι Γιορό από τη Λιλ (σύνολο περίπου 105.000.000 ευρώ) τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κλείσει και τον Μανού Ουγάρτε της Παρί Σεν Ζερμέν και της εθνικής Ουρουγουάης.

Βάσει των δημοσιευμάτων των προηγούμενων ημερών, για τον Τεν Χαχζ ο Ουρουγουανός χαφ είναι ο ιδανικός που κυκλοφορεί εκεί έξω για να πλαισιώσει τον Κόμπι Μέινου και μαζί να φτιάξουν έναν άξονα που... δαγκώνει.

Όπως φαίνεται η επιθυμία του θα αποτελέσει... διαταγή για την INEOS, που δείχνει να μπήκε στον σύλλογο αποφασισμένη να τον φέρει ξανά στα παλιά του μεγαλεία.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού ο Ουγάρτε βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στο «Ολντ Τράφορντ», έχει ήδη συμφωνήσει για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και πλέον απομένει να πει το «ναι» και η Παρί Σεν Ζερμέν, που τον αξιώνει σίγουρα πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ, το ποσό δηλαδή που έδωσε πέρυσι το καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να παίξει ο ατζέντης του παίκτη, ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος πέραν των προηγούμενων deals που είχε με τον σύλλογο είναι και αυτός που εκπροσωπεί τον Γιορό. Ίσως εκεί οφείλεται, ήδη, το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ έχει μιλήσει με τον παίκτη παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με την Παρί ολοκληρώνεται το 2028 και όχι του χρόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr