Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τον Ζίρκζι

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι με κάθε επισημότητα ο Τζόσουα Ζίρζκι, με τον Ολλανδό να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της εποχής του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ

Σε μία σημαντική προσθήκη για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Τζόσουα Ζίρκζι ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο.

Ο Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το 2029, με δυνατότητα επέκτασης ενός ακόμη χρόνου.

Ο Ζίρκζι, που βρέθηκε στην Μπολόνια από το καλοκαίρι του 2022, με τα 12 γκολ και τις 7 ασίστ που σημείωσε, βοήθησε σημαντικά την περασμένη σεζόν την ομάδα που Τιάγκο Μότα να τερματίσει στην 5η θέση της Serie A. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έδωσαν στην ιταλική ομάδα 42,5 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον διεθνή επιθετικό.



Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ζίρκζι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με τη μετακίνησή του στην ομάδα του Μάντσεστερ, ανυπομονώντας να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα.

«Ξέρω πόσο συναρπαστικό θα είναι το μέλλον του εδώ και ανυπομονώ το παίξω το δικό μου ρόλο στην επίτευξη επιτυχιών με τον σύλλογο.

Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα για τη νίκη. Είμαι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση, να πάω την καριέρα μου σε άλλο επίπεδο και να κερδίσω περισσότερα τρόπαια.

Είναι προνόμιο να είμαι μέλος ενός τόσο εμβληματικού συλλόγου. Πρέπει να κάνω ένα μικρό διάλειμμα μετά την Εθνική Ολλανδίας, αλλά θα επιστρέψω πίσω έτοιμος για να κάνω αισθητή την παρουσία μου», δήλωσε ο 23χρονος Ολλανδός επιθετικός.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr