Τεντόγλου: Στο Παρίσι για προετοιμασία πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τεντόγλου: Στο Παρίσι για προετοιμασία πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μαζί με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους αναχωρούν το Σάββατο για το Παρίσι και οι Παναγιώτα Δόση, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου

6246687
Στο πλαίσιο της ιδανικής προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και της ομαλής προσαρμογής στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στο Παρίσι, η Ολυμπιακή ομάδα στίβου θα βρεθεί το δεκαήμερο πριν από την έναρξη των αγωνισμάτων του κλασικού αθλητισμού, στο Αντονί της Γαλλίας.

Τα πρώτα έξι μέλη της ομάδας θα αναχωρήσουν το Σάββατο (20/7) στις 10:40 από την Αθήνα για το Παρίσι και από εκεί για το προπονητικό κέντρο του Αντονί. Σε αυτό το πρώτο γκρουπ μετέχουν οι Μίλτος Τεντόγλου, Παναγιώτα Δόση, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Σταματία Σκαρβέλη, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, οι προπονητές τους και ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Χρήστος Μελέτογλου.

Τη χρήση του κέντρου εξασφάλισε η Ομοσπονδία με συντονισμένες ενέργειες, σε συνεργασία με το Δήμο Αντονί, όπου Αντιδήμαρχος είναι ο Έλληνας Ιωάννης Βουλδούκης από την Ελευθερούπολη Καβάλας. Εκεί εργάζεται και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αρμενίας και κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος, Ρόμπερτ Εμιγιάν.

«Πρόκειται για προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών με προπονητήριο και για τις ρίψεις, αίθουσες ενδυνάμωσης και εκγύμνασης. Ό,τι καλύτερο για την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών μας.

Κλείσιμο
Ο ΣΕΓΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Δήμου, ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ζαν-Ιβ Σενάν, τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Βουλδούκη και τον Ρόμπερτ Εμιγιάν για όλες αυτές τις παροχές» τόνισε ο Χρήστος Μελέτογλου.

Το στάδιο Georges – Suant βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ολυμπιακό χωριό και είναι εγκεκριμένο από την Οργανωτική Επιτροπή “Παρίσι 2024”. Διαθέτει, επίσης υπερσύγχρονη ιατρική μονάδα, διαθέσιμη για τα μέλη της εθνικής μας ομάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης