Μοράτα: Ποδοσφαιριστής της Μίλαν έως το 2028 ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας

Στα 13 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού που έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Μίλαν ολοκλήρωσε την απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μοράτα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «Ροσονέρι», με οψιόν για άλλον ένα χρόνο. Στη νέα ομάδα του θα φοράει το Νο 7.

Ο 31χρονος αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας είχε επίσης οδηγήσει την «Ρόχα» στην κατάκτηση του Nations League, το 2023. Η μεταγραφή του έφτασε στα 13 εκατ. ευρώ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AC Milan (@acmilan)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AC Milan (@acmilan)



Η Μίλαν ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνή επιθετικού στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για την οποία ο Μοράτα σημείωσε 58 γκολ σε δύο διαφορετικές περιόδους.

Ο Ισπανός πέρασε μιάμιση σεζόν ως δανεικός στην Ατλέτικο από την Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2019, πριν υπογράψει μόνιμη συμφωνία το 2022. Ο Μοράτα σημείωσε 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε την περασμένη σεζόν, αλλά βρήκε δίχτυα μόλις δύο φορές μετά τον Ιανουάριο.

Στο παρελθόν έχει περάσει τέσσερις σεζόν στο ιταλικό ποδόσφαιρο σε δύο περιόδους στη Γιουβέντους, έχοντας επίσης δύο ξεχωριστές θητείες στη Ρεάλ Μαδρίτης και 18 μήνες στην Τσέλσι.

Ο Μοράτα έχει σκοράρει 35 γκολ σε 130 αγώνες της Serie A, κατακτώντας δύο φορές το πρωτάθλημα, τρεις το Κύπελλο Ιταλίας και μία το Σούπερ Καπ της γειτονικής χώρας. Επίσης, έχει σημειώσει 36 γκολ σε 80 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr