Λαμίν Γιαμάλ: Στην Ελλάδα για διακοπές το νέο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - Φωτογραφία

Λαμίν Γιαμάλ: Στην Ελλάδα για διακοπές το νέο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - Φωτογραφία

Ο 17χρονος μετά την κατάκτηση του Euro με την Εθνική Ισπανίας πήρε άδεια από την Μπαρτσελόνα και είναι στην Κω για τις διακοπές του 

28991148
Στην Κω απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Λαμίν Γιαμάλ. 

Ο Ισπανός που είναι το νέο μεγάλο αστέρι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ανέβασε φωτογραφία στο Instagram από τις διακοπές του στο όμορφο νησί του Αιγαίου χωρίς να αποκαλύψει εάν είναι μαζί του η 17χρονη κοπέλα του, Άλεξ Παντίγια, και η οικογένειά του.

Πάντως ο Ισπανός είχε δηλώσει πριν από το Euro ότι θα επισκεφτεί την Ελλάδα για διακοπές αφού είχε κάνει κράτηση από νωρίς.  


Κλείσιμο

Ο Λαμίν Γιαμάλ σε ηλικία 17 ετών και 1 ημέρας κατέκτησε το Euro με την Εθνική Ισπανίας. Έγινε ο νεότερος που το κερδίζει και ο νεότερος που παίζει και βάζει γκολ σε τελική φάση Euro. 

Παράλληλα ήταν ο κορυφαίος νέος παίκτης της διοργάνωσης και επιλέχθηκε και στην κορυφαία ενδεκάδα. Το γκολ του κόντρα στην Γαλλία ψηφίστηκε ως το καλύτερο στο Euro 2024. 



Ο Λαμίν Γιαμάλ που παίζει στην Μπαρτσελόνα ήδη έχει αρχίσει να συγκρίνετα με τον Λιονέλ Μέσι και ειδικά μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών που δείχνουν τον Αργεντινό να κάνει μπάνιο σε πλαστική μπανιέρα τον μόλις 5,5 μηνών Ισπανό το 2008. 

Ο 17χρονος που πήρε και το Νο19 που φορούσε για 3 χρόνια ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα δεν θα ακολουθήσει την ομάδα του στην περιοδεία της στις ΗΠΑ. 




Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης