Ολυμπιακός: Καλή εμφάνιση αλλά φιλική ήττα στην Ολλανδία, 1-0 από τον Άγιαξ

Ολυμπιακός: Καλή εμφάνιση αλλά φιλική ήττα στην Ολλανδία, 1-0 από τον Άγιαξ

Το μοναδικό γκολ ο Φορμπς στο 43' - Είχε ευκαιρίες αλλά ήταν άστοχος ο Ολυμπιακός - Ντεμπούτο για Κοστίνια 

6276491
Κόντρα στον πιο έτοιμο Άγιαξ έπαιξε ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία, στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0, όμως έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε μία εβδομάδα έχει επίσημο ματς και συγκεκριμένα προκριματικά για το UEFA Europa League.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, χρησιμοποίησε και όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του από τους περσινούς πρωταθλητές Ευρώπης των Νέων του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τους Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη, Κωστούλα, Παπακανέλλο, ενώ το πρώτο τους ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησαν οι νεοαποκτηθέντες Κοστίνια, Αναγνωστόπουλος.

Μόλις στο 6′ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Κουτσίδης έβγαλε την μπαλιά πίσω από το κέντρο, ο Κωστούλας βγήκε από τα δεξιά τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, στο 15′, ο Φιτζ-Τζιμ πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έδιωξε ο Πασχαλάκης. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να προηγηθούν στο ματς στο 44ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης, όταν Φορμπς βγήκε τετ α τετ και έκανε το 1-0.

6276373
6276463
6276474
Κλείσιμο


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε ακόμη καλύτερος, έτρεξε περισσότερο και είχε πιο πολλές ευκαιρίες και σίγουρα άξιζε την ισοφάριση. Στο 50′ ο Μουζακίτης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μασούρα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βγήκε τετ α τετ έκανε το πλασέ και έδιωξε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Έξι λεπτά μετά, στο 56′, ο Μουζακίτης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Πασβίρ να μπλοκάρει σταθερά.

6276483
6276489
6276492
6276493
6276496
6276502


Στο 73′ ο Μπιανκόν έκανε την μπαλιά στον κενό χώρο, με τον Μαρτίνς να παίρνει την μπάλα και να δοκιμάζει το σουτ όμως και πάλι ο τερματοφύλακας του Άγιαξ αντέδρασε σωστά. Η τελευταία φάση του φιλικού αγώνα ήταν στο 90+3′ όταν και πάλι ο Μαρτίνς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Άγιαξ (Φρανσέσκο Φαριόλι): Πασβίρ, Ρενς, Σούταλο, Γιάνσε, Βάινταλ, Χέντερσον, Μπάνελ, Τέιλορ, Άκπομ, Φιτζ-Τζιμ, Φορμπς, ενώ έπαιξαν και οι Ταΐροβιτς, Καπλάν, Μέντιτς, Χλίνσον.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Κοστίνια (46′ Ροντινέι), Άμπι (46′ Ρέτσος), Κουτσίδης (68′ Μπιανκόν), Αποστολόπουλος (46′ Ορτέγκα), Μπακούλας, Ντόη (46′ Μουζακίτης), Τσικίνιο, Μπιέλ (68′ Παπακανέλλος), Μασούρας, Κωστούλας (46′ Μαρτίνς).

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης