Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αγοράστηκαν κλιματιστικά για τα δωμάτια των αθλητών της Ελλάδας στο Ολυμπιακό χωριό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αγοράστηκαν κλιματιστικά για τα δωμάτια των αθλητών της Ελλάδας στο Ολυμπιακό χωριό

Μετά την απόφαση της οργανωτικής επιτροπής «Παρίσι 2024» να μην υπάρχει κλιματισμός στο Ολυμπιακό Χωριό η ΕΟΕ αποφάσισε την αγορά κλιματιστικών για τους Έλληνες 

team_hellas_1
Την απόφαση να αγοράσει κλιματιστικά τα οποία θα εγκατασταθούν στα δωμάτια των μελών της Ολυμπιακής ομάδας της Ελλάδας στο Ολυμπιακό χωριό στο Παρίσι πήρε η ΕΟΕ. 

Μετά την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024» να μην υπάρχει κλιματισμός στο Ολυμπιακό χωριό η ΕΟΕ προχώρησε στην αγορά για να εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες διαμονής στους 101 αθλητές και αθλήτριες και στους συνοδούς τους. 

Το Δελτίο Τύπου της ΕΟΕ 

«Με απόφαση της Ολομέλειας η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προμηθεύτηκε κλιματιστικά για όλα τα δωμάτια των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού.

Μετά την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής «Παρίσι 2024» να μην υπάρχει κλιματισμός στο Ολυμπιακό Χωριό, η αγορά κρίθηκε αναγκαία και επιβεβλημένη προκειμένου να εξασφαλιστούν για τα μέλη της ελληνικής αποστολής οι καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από την ΕΟΕ και αφορά σε φορητά κλιματιστικά, νέας τεχνολογίας με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και φιλικά προς το περιβάλλον. Η μεταφορά τους στη Γαλλία αποτελεί χορηγία της εταιρίας GO Shipping που είναι υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Κλείσιμο
Μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, τα κλιματιστικά θα μεταφερθούν πίσω στην Ελλάδα και θα γίνουν δωρεά στο προπονητικό κέντρο κωπηλασίας στο Σχοινιά προκειμένου να εγκατασταθούν στους ξενώνες». 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης