Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Λαμέλα, «χαμός» στο αεροδρόμιο από χιλιάδες οπαδούς - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Λαμέλα, «χαμός» στο αεροδρόμιο από χιλιάδες οπαδούς - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Οι φίλοι της Ένωσης έσπευσαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αποθέωσαν τον Έρικ Λαμέλα, που έφτασε μετά τις 21:00 στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ

6276753
Προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ο Έρικ Λαμέλα.

Χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ έφτασαν από νωρίς στην έξοδο 7 του αεροδρομίου για να υποδεχτούν τον 32χρονο άσο, ο οποίος είναι μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας.

O Έρικ Λαμέλα στην Αθήνα για την ΑΕΚ


@aekfc Just landed 🛬🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2024_2025 #summertransfers #Lamela ♬ Reina del Sur - MysticGang


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2trdszefgop)


Ο κόσμος φώναζε το όνομα του Λαμέλα και ζητούσε πρωτάθλημα τη νέα χρονιά! Ακούστηκε και σύνθημα για το «βάλτε ζώνες» που είχε πει ο Μάριος Ηλιόπουλος όταν παρουσιάστηκε και επίσημα ως νέος ιδιοκτήτης της ομάδας.










Όταν άνοιξε η πύλη και βγήκε μέσα στο αυτοκίνητο ο Αργεντινός οι φίλοι της ΑΕΚ το περικύκλωσαν και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος έβλεπε μέσω βιντεοκλήσης την άφιξη! Ο παίκτης τρελάθηκε με την υποδοχή και ανέβασε βίντεο στο Instagram μέσα από το αυτοκίνητο την ώρα της αποθέωσης και έγραψε "Μόνο ΑΕΚ". 

6276757
6276760
6276753_2


Ο Αργεντινός εξτρέμ με σπουδαία καριέρα σε Ρίβερ Πλέιτ, Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλη, ήταν χωρίς ομάδα και συμφώνησε με την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει 7,5 εκατ. ευρώ.

6276762
6276767


Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του συμπατριώτη του Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο είχαν κοινή θητεία στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο Λαμέλα από το 2011 έως το 2018 ήταν μέλος της Εθνικής Αργεντινής.

Tα περισσότερα παιχνίδια του τα έχει δώσει με την φανέλα της Τότεναμ. Έχει 257 και 37 γκολ. Με την Σεβίλλη και με προπονητή τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατέκτησε το Europa League το 2023 ενώ το 2019 με την Τότεναμ είχε φτάσει έως τον τελικό του Champions League.

6276779
6276775


Παίζει ως δεξιός εξτρέμ αλλά ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να τον βάλει πίσω από τους επιθετικούς.

Ο Λαμέλα θα περάσει ιατρικά τεστ και θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ για να ανακοινωθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 400 οι κυβερνοεπιθέσεις στο Κτηματολόγιο - Απετράπη η πρόσβαση στη βάση δεδομένων

Συγκλονίζει η γυναίκα – σύμβολο Χαρίτα Μάντολες, 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο: Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για τον καύσωνα: 41αρια μέχρι και τη Δευτέρα - Πότε θα δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης