Σαμπάολι - Ντεμπελέ: «Παίζει σαν αυτιστικός», είπε σε άθλιο σχόλιό του για τον Γάλλο ο Αργεντινός προπονητής

Κριτική στον Γάλλο παίκτη με ένα άθλιο σχόλιο άσκησε ο Αργεντινός προπονητής

Θα μπορούσε να τον πει ατομιστή, θα μπορούσε να βρει άλλες τόσες λέξεις για να δικαιολογήσει την άποψή του, αλλά εκείνος επέλεξε το «αυτιστικός».

Ο λόγος για τον Χόρχε Σαμπάολι -πλέον προπονητής στη Φλαμένγκο στη Βραζιλία- ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για το Euro 2024 και τα έβαλε με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, δείχνοντάς τον ως έναν από τους λόγους που η Γαλλία δεν έκανε καλή πορεία στη διοργάνωση.

Μάλιστα, το άθλιο σχόλιό του έρχεται μόνο λίγες ημέρες μετά τον κακό χαμό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Αργεντινούς και Γάλλους, έπειτα το ρατσιστικό σύνθημα που τραγουδούσαν οι ποδοσφαιριστές της «αλμπισελέστε» για εκείνους των «μπλε» μετά την κατάκτηση του Copa America.

«Όταν ξεκινάει και τρέχει οι άλλοι παίκτες είναι λες και είναι θεατές που περιμένουν να δουν πότε θα σταματήσει την ενέργειά του. Το ξέρουν ότι παίζει σαν αυτιστικός. Ξεκινάει την ενέργειά του και την τελειώνει μόνος του. Δεν έχει την ικανότητα να κάνει έναν συμπαίκτη του να λάμψει. Το μόνο που ξέρει είναι να κάνει τον εαυτό του να λάμπει», δήλωσε ο Σαμπάολι στο So Foot.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr