ΑΕΚ: Ο Λαμέλα ολοκλήρωσε τις εξετάσεις και ανακοινώνεται την Κυριακή

Ο Έρικ Λαμέλα υποβλήθηκε το Σάββατο στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αύριο Κυριακή θα ακολουθήσει η ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια

Όλα είναι έτοιμα προκειμένου η ΑΕΚ να ανακοινώσει τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Έρικ Λαμέλα, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Αθήνα, έχοντας μια αποθεωτική υποδοχή από τους οπαδούς της Ένωσης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός από το πρωί του Σαββάτου περνούσε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να ολοκληρώσει με τα τυπικά τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Ο Λαμέλα από την πλευρά του ολοκλήρωσε το κομμάτι όλων των εξετάσεών του το απόγευμα του Σαββάτου και πλέον αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωση της απόκτησής του για τα επόμενα τρία χρόνια. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αυτή θα έρθει αύριο Κυριακή (21/7) και θα συνοδευτεί με φωτογραφίες και βίντεο του Αργεντινού άσου από την OPAP Arena.

Ο Λαμέλα θα αποτελέσει την έβδομη προσθήκη της ΑΕΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Στρακόσα, Μπρινιόλι, Οντουμπάτζο, Κοϊτά, Περέιρα και Τσιλούλη, ενώ θυμίζουμε πως υπάρχει και η απόκτηση του Κάλενς με κανονική μεταγραφή.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα εγκληματικά συγκοινωνούντα δοχεία που «προστάτευαν» επιχειρηματίες και «μπουρλότιαζαν» μαγαζιά – Συνομιλίες «φωτιά»

50 χρόνια από την εισβολή με Μητσοτάκη και Ερντογάν στην Κύπρο - Μνημόσυνα στις ελεύθερες περιοχές

Σκληρό πόκερ Δημοκρατικών με τον Μπάιντεν – Θέλει να επιστρέψει στην κούρσα ενώ 35 στελέχη τού δείχνουν την έξοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr