Παναθηναϊκός: Σενάρια στη Βραζιλία για Μποταφόγκο και Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Σενάρια στη Βραζιλία για Μποταφόγκο και Βαγιαννίδη

Στο «στόχαστρο» της Μποταφόγκο παρουσιάζει τον Γιώργο Βαγιαννίδη βραζιλιάνικο δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει πως υπάρχει αισιοδοξία στο σύλλογο για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό!

vagiannidis
«Σειρήνες» από Βραζιλία για τον Γιώργο Βαγιαννίδη! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Globo» η Μποταφόγκο έχει βάλει στο στόχαστρο τον Έλληνα αμυντικό και βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του!

Ενώ η ανανέωση του συμβολαίου του (με διάρκεια έως το 2025) παραμένει ένα ανοικτό μέτωπο για τους πράσινους ολόκληρο το καλοκαίρι, η Μποταφόγκο έκανε την κίνησή της μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή της, Αρτούρ Χόρχε.



Κλείσιμο
Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να ξεχώρισε τον Βαγιαννίδη την περσινή περίοδο κι ενώ καθόταν στον πάγκο της Μπράγκα στα play-offs του Champions League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και συγκράτησε το όνομά του ακόμα κι όταν μετακόμισε στη Βραζιλία.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό προχωρούν και στη Μποταφόγκο υπάρχει αισιοδοξία πως οι διαπραγματεύσεις θα οδηγήσουν σε συμφωνία.

Από την πλευρά του μάλιστα ο Έλληνας δεξιός μπακ φαίνεται πως έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως για τη μετακόμισή του στη Βραζιλία, όμως σε αυτό το στάδιο ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν έχει δώσει το τελικό «ΟΚ» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τα εγκληματικά συγκοινωνούντα δοχεία που «προστάτευαν» επιχειρηματίες και «μπουρλότιαζαν» μαγαζιά – Συνομιλίες «φωτιά»

50 χρόνια από την εισβολή με Μητσοτάκη και Ερντογάν στην Κύπρο - Μνημόσυνα στις ελεύθερες περιοχές

Σκληρό πόκερ Δημοκρατικών με τον Μπάιντεν – Θέλει να επιστρέψει στην κούρσα ενώ 35 στελέχη τού δείχνουν την έξοδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης