Απίστευτο πέναλτι έδωσε νίκη στη Φλαμένγκο - Αμυνόμενος κλώτσησε δεύτερη μπάλα στην πρώτη, για να σταματήσει τη φάση - Βίντεο

Απίστευτο πέναλτι έδωσε νίκη στη Φλαμένγκο - Αμυνόμενος κλώτσησε δεύτερη μπάλα στην πρώτη, για να σταματήσει τη φάση - Βίντεο

«Δεν υπάρχει» αυτό που έγινε στα γήπεδα της Βραζιλίας

penalty-flamengo
Κάποτε, τον Οκτώβριο του 2009 συγκεκριμένα, ο Πέπε Ρέινα έτρωγε ένα από τα πιο εμβληματικά γκολ της Πρέμιερ Λιγκ, όταν σε ένα Σάντερλαντ - Λίβεπρουλ ένα σουτ του Ντάρεν Μπεντ θα έβρισκε σε μια μπάλα παραλίας που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο, θα άλλαζε πορεία και θα τον ξεγελούσε στη γωνία.

Ίσως από τότε έχουμε να δούμε παρόμοιο σκηνικό σε γήπεδο, αλλά οι Βραζιλιάνοι φρόντισαν καλά γι' αυτό.

Τα ξημερώματα η τρίτη της βαθμολογίας, Φλαμένγκο, υποδεχόταν την Κρισιούμα, η οποία είχε καταφέρει να πάρει το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της στο δεύτερο για να κρατήσει βαθμούς ή βαθμό από αυτή την αντικειμενικά πολύ δύσκολη αναμέτρηση για εκείνη. Στο 76', ωστόσο, ο Πέντρο έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους, που ενέτειναν την πίεσή τους για το δεύτερο τέρμα.

Αυτό δεν ερχόταν με τίποτα και ίσως και να μην ερχόταν ποτέ εάν δεν δινόταν ένα από τα πιο απίθανα πέναλτι που έχουν δοθεί. Με πέντε λεπτά να απομένουν στο ρολόι ο Έβερτον πάτησε περιοχή, πήγε να κάνει την ντρίμπλα, ωστόσο μια μπάλα του έκοψε τη φόρα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, στην περιοχή είχε πέσει μια δεύτερη μπάλα, κάτι που λανθασμένα δεν οδήγησε σε διακοπή του αγώνα από τη στιγμή που ήταν σε κεντρικό σημείο στο χορτάρι και δεν απομακρύνθηκε, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων, Μπαρέτο, να καταλαβαίνει ότι δεν προλαβαίνει τη φάση και εκμεταλλευόμενος τη συνθήκη να παίζει... μπιλιάρδο για να αποτρέψει το γκολ.



Ο διαιτητής από τη Βραζιλία, Λίμα Μπαρμπόσα, που φέρει τεράστια ευθύνη μιας και όπως προαναφέρθηκε θα έπρεπε να είχε διακόψει το ματς, έδωσε κίτρινη στον Μπαρέτο και καταλόγισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα για το τελικό 2-1.

Πάντως, από τη στιγμή που η φάση έφτασε εκεί, η απόφαση για καταλογισμό πέναλτι κρίνεται σωστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης