ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» το deal με Τσάλοφ, παίρνει βίζα και έρχεται Ελλάδα για υπογραφές

Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε άμεσα, μετά την υπόθεση Μπρέιθγουεϊτ, για να κλείσει την συμφωνία και φέρνει μέσα στις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα τον Φεντόρ Τσάλοφ. Σε καλό δρόμο και του Ταρίκ Τισουντάλι

Ο Φεντόρ Τσάλοφ ετοιμάζει βαλίτσες για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο, που θα «σφραγίσει» την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Στην περίπτωση του 26χρονου Ρώσου επιθετικού οι Πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν πολύ πιο γρήγορα και αποφασιστικά, άλλωστε ο χρόνος δούλευε εις βάρους τους, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις διαπραγματεύσεις με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ο πρώτος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν, εδώ και δύο χρόνια, στη λίστα του «Δικεφάλου». Το όνομά του συζητήθηκε ξανά στα τέλη Μαΐου, ωστόσο όλο το βάρος είχε πέσει στις υποθέσεις των Μπρέιθγουεϊτ και Πέκτοβιτς, με αποτέλεσμα να ατονήσει το ενδιαφέρον μέχρι που «χάλασε» οριστικά η μεταγραφή του Δανού επιθετικού της Εσπανιόλ.

Οι «ασπρόμαυροι» επανάφεραν την περίπτωση Τσάλοφ πάνω στο τραπέζι πριν από τρεις ημέρες και πολύ γρήγορα κατάφεραν να πείσουν τον παίκτη για την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και στην Ευρώπη, του έδωσαν κίνητρα και ένα ετήσιο συμβόλαιο με αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα διάφορα μπόνους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε, λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, να φτάσει σε συμφωνία και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είχε ειδική ρήτρα στο νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από μερικούς μήνες ο Τσάλοφ για πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας συμφώνησαν να καλύψουν τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένει η έκδοση βίζας για να ταξιδέψει ο 26χρονος Ρώσος επιθετικός από τη Μόσχα στη Θεσσαλονίκη.

Σε καλό δρόμο είναι και η δεύτερη μεγάλη μεταγραφική κίνηση που έχουν στα σκαριά οι Πρωταθλητές Ελλάδας, αυτή της απόκτησης του Ταρίκ Τισουντάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά, με τον Μαροκινό υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία στο 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ απομένει να τα βρουν και οι δύο ομάδες, καθώς ο 31χρονος επιθετικός αποτελεί πολύ σημαντικό παίκτη για τους Βέλγους, με τους οποίους έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 51 συμμετοχές με 21 γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr