Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: «Κόπηκαν» Κουζέλογλου και Τανούλης - Φεύγουν για Βελιγράδι οι υπόλοιποι

Έτοιμη για Βελιγράδι η «επίσημη αγαπημένη» - Τι ισχύει με Καλάθη και Κώστα Αντετοκούνμπο

Στις 18:00 της Κυριακής είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ για το Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στην πρόβα τζενεράλε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Απόντες από την αρχική αποστολή που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι οι Νικ Καλάθης και Κώστας Αντετοκούνμπο, με τον πρώτο να αναμένεται να κάνει το ταξίδι αύριο το μεσημέρι, την ώρα που αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση του δεύτερου από το ιατρικό επιτελείο για να αποφασισθεί τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Με 12 παίκτες θα ταξιδέψει σε λίγες ώρες (18.00) η Εθνική Ανδρών για το Βελιγράδι, αναμένοντας όμως εκεί και επιπλέον προσθήκες αύριο, ανήμερα του φιλικού αγώνα με τη Σερβία.

Μετά τη σημερινή προπόνηση και πριν το ταξίδι, ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου και Γιώργος Τανούλης, οι οποίοι ήταν παρόντες από την πρώτη ημέρα, έχοντας ουσιαστική συμμετοχή στη δουλειά που έγινε μέχρι σήμερα.

Ο Νικ Καλάθης θα ταξιδέψει για το Βελιγράδι αύριο το μεσημέρι, έχοντας ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο πρόβλημα που αντιμετώπισε, ενώ η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος επίσης συνεχίζει θεραπείες, θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο από τους γιατρούς.

Οι 12 που θα ταξιδέψουν σήμερα είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκος Χουγκάζ.

Αναλυτικά το Depth Chart της Εθνικής:
PG: Τόμας Γουόκαπ, Νικ Καλάθης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης.
SG: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος.
SF: Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.
PF: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου.
C: Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr