Έντσο Φερνάντες: Πήγε στο «Μονουμεντάλ» για να αποθεωθεί και οι οπαδοί της Ρίβερ τραγουδούσαν το ρατσιστικό σύνθημα

Ο Αργεντινός άσος ενδέχεται να τιμωρηθεί ακόμα και με αποκλεισμό 12 αγωνιστικών από την FA

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας του ρατσιστικού συνθήματος που τραγούδησαν οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής μετά την κατάκτηση του Copa America. Ο Έντσο Φερνάντες ήταν αυτός που εμφανίστηκε να τραγουδά ρατσιστικά συνθήματα κατά των Γάλλων διεθνών στο πλαίσιο των πανηγυρισμών της κατάκτησης του Copa America μαζί με τους συμπαίκτες του, με τον Γουέσλεϊ Φοφανά της Τσέλσι να τοποθετείται δημοσίως για το ζήτημα.

Ο Έντσο που «έφτιαξε» το όνομα του στη Ρίβερ Πλέιτ βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «Μονουμεντάλ» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της πρώην ομάδας του με τη Λανούς.

Ο Φερνάντες αποθεώθηκε από τους χιλιάδες οπαδούς των «Εκατομμυριούχων» για την κατάκτηση του Copa America με την Αργεντινή, με τον άσο της Τσέλσι να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να ευχαριστεί τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του. Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο, οι οπαδοί της Ρίβερ ξεκίνησαν να τραγουδάνε το γνωστό -πλέον- ρατσιστικό σύνθημα κατά της Γαλλίας, με τα πλάνα από το «Μονουμεντάλ» να έχουν κάνει ήδη τον γύρω του διαδικτύου.

Ο Αργεντινός άσος αναμένει να μάθει την ποινή του εφόσον τιμωρηθεί. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο Έντσο ενδέχεται να τιμωρηθεί ακόμα και με αποκλεισμό 12 αγωνιστικών από την FA. Την ίδια στιγμή, η FIFA έχει ανοίξει επίσημη πειθαρχική έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε από το πούλμαν της Αργεντινής, με τον άσο της Τσέλσι να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτιμήσεις για τις βάσεις σε 100 δημοφιλείς σχολές: Ποιες θα ανέβουν και ποιες θα πέσουν

Σε θέση μάχης απέναντι στην αστυνομία για τρίτη φορά οι μοναχοί της Μονής Εσφιγμένου

Αρχίζει το παζάρι των Επιτρόπων με τηλεφωνήματα Φον Ντερ Λάιεν σε πρωθυπουργούς - Ποιος «κλειδώνει» για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr