Άρης: Φτάνει Θεσσαλονίκη και υπογράφει τριετές συμβόλαιο ο Πάπε Αμπού Σισέ

Ο 29χρονος Σενεγαλέζος στόπερ ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τους οποίους συζητούσε ο Άρης για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του

Ο Άρης συμφώνησε με τον Πάπε Αμπού Σισέ για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και την Τετάρτη (24/7) ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών αλλά και για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο 29χρονος Σενεγαλέζος στόπερ ήταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τους οποίους συζητούσε ο Άρης για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς του και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Πάπε Αμπού Σισέ συγκέντρωσε εξάλλου όλα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ήθελαν οι «κίτρινοι» για τον αριστερό στόπερ, προφανώς συνυπολόγισαν και την πετυχημένη παρουσία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Σισέ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή καριέρα του στη γαλλική Αζαξιό από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός έναντι ενός ποσού της τάξεως των 700.000 ευρώ. Με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας έπαιξε σε 77 αγώνες. Το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην πρώτη θητεία του στους Πειραιώτες έπαιξε σε 91 αγώνες και σημείωσε δέκα γκολ μέσα από την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι και κυρίως στις στατικές φάσεις. Στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 παραχωρήθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν στην οποία έπαιξε σε 15 παιχνίδια για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021 όπου παρέμεινε για μια διετία. Στη διάρκεια αυτής έπαιξε σε 60 παιχνίδια και σημείωσε επτά γκολ.

Ο κύκλος του στην ελληνική ομάδα έκλεισε το περασμένο καλοκαίρι και η τουρκική Αδάνα Ντεμπίρσπορ ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Η χρονιά ξεκίνησε καλά για τον ίδιο καθώς έπαιξε σε 13 αγώνες, στη συνέχεια όμως δεν είχε τον αγωνιστικό ρόλο που θα ήθελε. Ο Σισέ είναι διεθνής με την εθνική Σενεγάλης στην οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2018 και συνολικά κατέγραψε 16 συμμετοχές.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της απόσυρσης Μπάιντεν - Η λύτρωση των Δημοκρατικών, η ευκαιρία της Χάρις και τα νέα δεδομένα

Αρχίζει το παζάρι των Επιτρόπων με τηλεφωνήματα Φον Ντερ Λάιεν σε πρωθυπουργούς - Ποιος «κλειδώνει» για την Ελλάδα

Με αψεγάδιαστη σιλουέτα και άσπρο μπικίνι ως 61χρονη γιαγιά η Ντέμι Μουρ με την εγγονή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr