Εθνική μπάσκετ: Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Εθνική μπάσκετ: Οριστικά εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά και χάνει τους  Ολυμπιακούς Αγώνες

Kostas_Antetocunbo
Μετά τον Θανάση (ρήξη αχιλλείου τον περασμένο Απρίλιο) κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ!

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε από τον γιατρό της Εθνικής, αλλά και από εκείνον του Παναθηναϊκού έδειξαν ότι δεν μπορεί να προλάβει το μεγάλο ραντεβού και αποφασίστηκε να μείνει εκτός.

Πλέον, ο Βασίλης Σπανούλης και ενώ η Εθνική βρίσκεται στο Βελιγράδι για το φιλικό με την Εθνική Σερβίας (απόψε, 21:00, ΕΡΤ3) θα πρέπει να καταλήξει στον αντικαταστάτη το σέντερ του Παναθηναϊκού στην τελική δωδεκάδα. Οι δύο παίκτες που έχουν παραμείνει στο ρόστερ και δεν είχαν αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά είναι οι Νίκος Χουγκάζ και Μιχάλης Λούντζης, ενώ ήδη έχουν κοπεί οι Γιάννης Κουζέλογλου και Γιώργος Τανούλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος ξυλοδαρμός Ελληνοκαναδού χρηματιστή στην Κρήτη για μια παρατήρηση - Του έκαναν 60 ράμματα στο κεφάλι

Οι Δημοκρατικοί αναζητούν και νέο υποψήφιο αντιπρόεδρο: Οι 9 υποψήφιοι που μπαίνουν στην κούρσα


Στο αυτόφωρο ο 27χρονος που έφτασε καθυστερημένα στο «Μακεδονία» και δημιούργησε χάος γιατί δεν τον άφησαν να κάνει check in
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης