Κουλιεράκης: Η εξομολόγηση για το θαύμα του τίτλου με τον ΠΑΟΚ - Δείτε βίντεο

Κουλιεράκης: Η εξομολόγηση για το θαύμα του τίτλου με τον ΠΑΟΚ - Δείτε βίντεο

Ο 21χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε πριν από την κατάκτηση του τίτλου και αποκαλύπτει το πότε πίστεψε ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα

Koulierakis2
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, σε συνεργασία με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί, δημιούργησε και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον πρώτο τίτλο που κατακτά στην επαγγελματική του καριέρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, για το τελευταίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και για την στιγμή που πίστεψε ότι ο «Δικέφαλος» θα κατακτούσε τον τίτλο.

Αρχικά, ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός περιγράφει το πως έζησε το διάστημα μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική και το παιχνίδι-τίτλου κόντρα στον Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».



Κλείσιμο
«Δεν ήμουν με την ομάδα, είχα συμπληρώσει κάρτες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, από εκείνο το βράδυ και μετά σκεφτόμουν πότε θα περάσουν οι μέρες για να φτάσει η μέρα του τελευταίου αγώνα, να κερδίσουμε και να πάρουμε το τρόπαιο. Φτάνει η Κυριακή, ξυπνάω με ανυπομονησία, να πάω στο ξενοδοχείο για να είμαι μαζί με την ομάδα, όμως έπρεπε να πάω στο γήπεδο με διαφορετικό αυτοκίνητο από την στιγμή που δεν ήμουν στην αποστολή. Δεν θα μπορούσα να λείψω από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που έζησα στη σουίτα, όπου έβλεπα το ματς από ψηλά, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, είχα να διαχειριστώ συναισθήματα, που όταν παίζω κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών έχω μάθει να τα διαχειρίζομαι καλά και δεν με ακουμπάνε καν, αλλά εκείνη την στιγμή, δίχως να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Με το που έφτασε να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βγήκε μια ανακούφιση και μια χαρά».

«Ονειρεύτηκα αυτό το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»
Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μίλησε για τα όσα βίωσε το ίδιο βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας και στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

«Από την στιγμή που πήγα στον ΠΑΟΚ η ομάδα άρχισε να κατακτά κύπελλα και πρωταθλήματα. Έτυχε να βρίσκομαι μικρός ανάμεσα σε πρωταθλητές και κυπελλούχους, αλλά όλα αυτά τα ζούσα από έξω και ονειρεύτηκα να το ζήσω και εγώ αυτό μια μέρα. Έφτασα στην πρώτη ομάδα, έγινα μέλος της και εν τέλει να κατακτώ και εγώ το πρωτάθλημα, οπότε ήταν έντονα τα συναισθήματα».

Αλήθεια πότε πίστεψε ότι ο «Δικέφαλος» θα κατακτήσει το πρωτάθλημα;
«Αμέσως μετά τον αγώνα στη Λαμία γυρίσαμε στο προπονητικό κέντρο και είχαμε μια ιδιαίτερη ομιλία όλοι μας, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, και είπαμε “ξέρετε κάτι, υπάρχουν δύο δρόμοι, είτε συνεχίζουμε και στο τέλος θα είμαστε οι νικητές, είτε το αφήνουμε τώρα όπως είναι», αλλά επειδή ξέραμε ότι ήμαστε νικητής και το είχαμε δείξει με όλη την πορεία μέχρι εκείνη την στιγμή, θεωρώ πως αυτό ήταν το κλειδί μαζί με την επιστροφή που κάναμε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Τότε, όλοι μας πιστέψαμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης