Παναθηναϊκός: Προχωράει για δανεισμό του Πελίστρι με οψιόν αγοράς, λένε στην Ουρουγουάη

Ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωρίζει άριστα τον 22χρονο εξτρέμ από τη συνεργασία τους στην εθνική Ουρουγουάης

Για προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Φακούντο Πελίστρι δανεικό και με οψιόν αγοράς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνουν λόγο και στην Ουρουγουάη.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωρίζει άριστα τον 22χρονο εξτρέμ από τη συνεργασία τους στην εθνική Ουρουγουάης και φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, καθώς ο νεαρός άσος δεν είναι στα αρχικά πλάνα της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα, υπό τον Ουρουγουανό προπονητή ο Πελίστρι είχε 11 συμμετοχές και 2 ασίστ με το εθνόσημο παίζοντας μεταξύ άλλων και σε τρία ματς του Μουντιάλ του 2022.

«Ο Παναθηναϊκός πάει για δανεισμό με οψιόν αγοράς του Φακούντο Πελίστρι. Είναι μια εισήγηση του πρώην προπονητή της εθνικής Ουρουγουάης, Ντιέγκο Αλόνσο», αναφέρεται σε ΜΜΕ της Ουρουγουάης.

Υπενθυμίζεται πως ο Πελίστρι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον απέκτησε το 2020 από την Πενιαρόλ για 8,5 εκατ. ευρώ. Έκτοτε, ωστόσο, έχει αγωνιστεί σε μόλις 24 παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων», ενώ έχει δοθεί δύο φορές δανεικός, αρχικά στην Αλαβές για ενάμιση χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι τον Ιούνιο του 2022) μετρώντας 35 συμμετοχές και φέτος από τον Φεβρουάριο στη Γρανάδα όπου έκανε 15 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.



Ειδήσεις σήμερα:

Κρύβονται και αναζητούν «σασμό» οι Κρητικοί που ξυλοκόπησαν τον Ελληνοκαναναδό χρηματιστή - Δικαιοσύνη ζητά η οικογένειά του

Η Χάρις βρήκε τους εκλέκτορες που χρειάζεται για το χρίσμα: Η επίθεση στον Τραμπ και η παρέμβαση Μπάιντεν

Νέο σκηνικό στον καιρό μετά τον καύσωνα διαρκείας: «Ξυπνάει» ο βοριάς, κίνδυνος για μπουρίνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr