Στο site των Ολυμπιακών Αγώνων οι ποδοσφαιριστές προφέρουν σωστά τα ονόματά τους για να μην... υπάρχουν δικαιολογίες

Στο site των Ολυμπιακών Αγώνων οι ποδοσφαιριστές προφέρουν σωστά τα ονόματά τους για να μην... υπάρχουν δικαιολογίες

Από τους ποδοσφαιριστές ζητήθηκε να πουν το ονοματεπώνυμό τους - Το παράδειγμα του Σαντιάγο... Έσε

hezze
Σε μια κίνηση που θα έπρεπε να είναι πιο διαδεδομένη και συνηθισμένη προχώρησε το επίσημο site των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, μιας και ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες προφέρουν σωστά τα ονόματά τους και όχι όπως τα «έχει συνηθίσει ο κόσμος».

Τα βήματα είναι απλά. Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα https://olympics.com/ και μετά στο μενού πάνω αριστερά και έπειτα στην κατηγορία The Games (Οι Αγώνες). Από εκεί στην υποκατηγορία Sports (Αθλήματα) και στη συνέχεια σε αυτή με την ένδειξη Football (Ποδόσφαιρο).

Κάτω από τη λέξη Events (Γεγονότα) υπάρχουν οι υποκατηγορίες Men (Άνδρες) και Women (Γυναίκες) οι οποίες κλικάρονται και οδηγούν στο πλήρες πρόγραμμα των Αγώνων. Επιλέγοντας οποιοδήποτε παιχνίδι γίνεται ανακατεύθυνση στις αποστολές των δύο ομάδων, όπου κλικάροντας οποιονδήποτε παίκτη ανοίγει η καρτέλα του και δίπλα από το όνομα υπάρχει η ένδειξη του ήχου. Πατώντας την, ακούτε τον κάθε ποδοσφαιριστή  που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να δηλώνει όνομά και επίθετο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του, όπως τον έχουμε συνηθίσει εδω, Σαντιάγο Έσε, ο οποίος προφέρεται λίγο διαφορετικά. Μπορείτε να ακούσετε τον παίκτη του Ολυμπιακού και της εθνικής Αργεντινής απευθείας, πατώντας εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης