Μπαρτσελόνα: Ζητάει υπομονή για Νίκο Γουίλιαμς, δεδομένη η μεταγραφή του έως τα μέσα Αυγούστου

Μπαρτσελόνα: Ζητάει υπομονή για Νίκο Γουίλιαμς, δεδομένη η μεταγραφή του έως τα μέσα Αυγούστου

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να λύσουν κάποια θέματα συμβολαίων για να μπορέσουν να δηλώσουν τον παίκτη

nico-yamal
Δεν έχουν περάσει παρά μερικά 24ωρα από τις δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, βάσει των οποίων οι «μπλαουγκράνα» μπορούν να καλύψουν το κόστος της μεταγραφής του Νίκο Γουίλιαμς.

Ο αριστερός εξτρέμ, που εντυπωσίασε τόσο την περασμένη σεζόν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε όσο και με την εθνική Ισπανίας του Λουίς ντε λα Φουέντε στο Euro 2024, έχει ρήτρα 58 εκατομμυρίων ευρώ και από την πλευρά του ο βάσκικος σύλλογος δεν δείχνει διάθεση για να διαπραγματευτεί περαιτέρω.

Ωστόσο η μετακίνησή του στη Βαρκελώνη δεν μπορεί να γίνει άμεσα μιας και υπάρχει ανοιχτό μέτωπο με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών μιας και εάν η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται εντός οικονομικού ορίου, δεν μπορεί να δηλώσει τους νέους παίκτες της.

Ένα από τα φλέγοντα συμβόλαια ήταν αυτό του Σέρτζι Ρομπέρτο, ο οποίος φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Πλέον ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είναι ελεύθερος μετά από 14 χρόνια, ωστόσο γινόντουσαν κάποιες προσπάθειες για νέο συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές. Τα καταλονικά Μέσα, όμως, ισχυρίζονται πως δεν υπήρξε συμφωνία.

Κλείσιμο
Τα άλλα δύο ονόματα που ακούγεται πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο είναι αυτά των Βίκτορ Ρόκε και Ίνιγο Μαρτίνεθ, εκτός εάν υπάρξουν διαφορετικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, όπως φερειπείν υπάρξει μια σημαντική πρόταση για κάποιον εκ των υπολοίπων. Όσον αφορά τον Μαρτίνεθ λέγεται ότι δεν έχει πρόθεση να φύγει ακόμη κι αν δεν δηλωθεί, αφού θα εισπράξει το 100% του μισθού του και σε αυτή την περίπτωση.

Το δεδομένο είναι, σύμφωνα με τους Καταλανούς, πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Νίκο Γουίλιαμς θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα μέχρι και τα μέσα Αυγούστου και θα παίξει στο πλευρό του κολλητού του, Λαμίν Γιαμάλ, με στόχο να μεταφέρουν την αύρα τους ως δυάδα μετά τα διεθνή και στα ισπανικά γήπεδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης