Λιονέλ Μέσι: Κάνει διακοπές με τον Σουάρεζ σε σκάφος, αλλά τα βλέμματα έπεσαν στην εντυπωσιακή Αντονέλα

Λιονέλ Μέσι: Κάνει διακοπές με τον Σουάρεζ σε σκάφος, αλλά τα βλέμματα έπεσαν στην εντυπωσιακή Αντονέλα

Με ειδική μπότα για τον τραυματισμό του απολαμβάνει τις διακοπές του ο Αργεντινός - Εντυπωσίασε η πολύ γυμνασμένη σύζυγός του

lionel-messi-diakopes
Ο Λιονέλ Μέσι και η εντυπωσιακή σύζυγός του Αντονέλα Ροκούτσο περνούν στιγμές χαλάρωσης σε ένα ταξίδι με σκάφος στο Μαϊάμι με τον Λουίς Σουάρες και την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ χαλαρώνει στο σκάφος με... ειδική μπότα στο πόδι λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον αστράγαλο στον τελικό του Κόπα Αμέρικα που κατέκτησε η Αργεντινή πριν μερικές ημέρες. Μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και την σύζυγό του είναι και ο πολύ καλός του φίλος και συμπαίκτης στην Ίντερ Μαϊάμι, Λουίς Σουάρες με την οικογένειά του. 

Η Αντονέλα Ροκούτσο μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι με το σκάφος, με τη σύζυγο του Σουάρες, Σοφία, καθώς και την νύφη της Μαριάνα.
Κλείσιμο
 

Η σύζυγος του Αργεντινού σούπερ σταρ και μητέρα των τριών παιδιών τους εντυπωσίασε με το κορμί της που ανέδειξε φορώντας ένα αποκαλυπτικό φούξια μπικίνι. Σε μερικές φωτογραφίες η 36χρονη φαίνεται να είναι σε... καλύτερη φυσική κατάσταση ακόμα και από τον Λιονέλ Μέσι.
antonela
antonela2
 

Προς τέρψιν των διακοπών στο Μαϊάμι μάλιστα, ο Μέσι δεν πήγε στο Μπουένος Άιρες για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα.

Αν και ο Μέσι δεν θα συμμετάσχει, ο Σουάρες θα παραταχθεί και πάλι για το Μαϊάμι στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ απέναντι στην Πουέμπλα το Σάββατο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης